medjimurjepress@gmail.com

Prelog: Potpisana koalicija HDZ-HSS

U Gradu Prelogu HDS i HSS zajedno će izaći na izbore i kao i u prošle četiri godine dati najbolje što mogu za daljnji razvoj Preloga.

U četvrtak, 16. ožujka 2016. godine u Gradskoj kavani Lovac u Prelogu potpisan je koalicijski sporazum između Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske seljačke stranke koje će zajedno u svibnju izaći na lokalne izbore u Gradu Prelogu.

Koaliciju je ispred gradskog ogranka HDZ-a potpisao sadašnji gradonačelnik Ljubomir Kolarek, dok je ispred HSS-a koaliciju potpisao predsjednik Gradskog ogranka HSS-a Prelog Petar Novak. Kandidat za gradonačelnika biti će Ljubomir Kolarek, dok će kandidat za zamjenika gradonačelnika biti Zdravko Kvakan.

Potpis sporazuma o suradnji u slijedećem mandatu samo je nastavak odlične suradnje između gradskih ogranaka dviju stranaka koji se očituje brojnim provedenim projektima i neprestanim radom za unapređenje kvalitete života građana Preloga, koji se očitovao u posljednje četiri godine. Da bi nastavili započeto i realizirali zacrtane, a već sad jasno definirane ciljeve, zajednički pozivaju sve dobronamjerne da im se pridruže odnosno da ih podrže na predstojećim izborima.

(I.Slaviček)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*