Međimurje Press
Politika i društvo

PRIOPĆENJE kandidata za župana i njegove zamjenice!

Ovih dana svjedočimo javnim raspravama u medijima u COVID potvrdama i načinima kontroliranja koji su nametnuti nizu javnih ustanova – ali ne i našoj Bolnici?

U nizu apela ravnatelja Šegovića kako je u našoj Bolnici ALARMANTNO stanje, te pozivima za donacije i poboljšanje financija Bolnice (za koju se tvrdi da posluje bolje nego ikad), negdje se izgubila organizacija Bolnice u epidemijskim uvjetima: ako ste imali potrebu odlaziti u Bolnicu na preglede – tada ste sigurno uočili da nema nikakve kontrole ulaza (trijaže) – natpisi su naravo tamo – ali u praksi nitko to ne kontrolira niti nadzire dok ulazite na jedan od brojnih raspoloživih ulaza u Bolnicu. Bez problema dolazite do šaltera ili odjela i obavljate svoje preglede neovisno o svom COVID statusu jer Vas nitko ne traži niti COVID potvrdu – koju doduše morate imati ukoliko posuđujete knjigu u knjižnici ili šaljete pismo u pošti!

Da se razumijemo – ravnatelj Šegović je prezauzet da bi se osobno bavio organizacijskim poslovima – on ima svoje pomoćnike koji su to dužni raditi – njegove ljude od povjerenja. On se bavi važnijim stvarima – podržavanjem kampanje kandidata za župana (Matiju Posavca) usred radnog vremena kao i novim građevinskim pothvatom – gradnjom novih parkirališta i prilaza u kompleksu oko Bolnice. Jer novaca za pacijente nema – zato trebaju donacije, ali ima za ceste i parkirališta. Ta negdje pacijenti moraju parkirati kada dođu na pretragu ugovorenu mjesecima ranije, a koja pukim slučajem još nije otkazana zbog COVID epidemije.

Svi znamo koliko je važno provoditi sve mjere zaštite – zna to i ravnatelj Šegović i on je član međimurskog stožera, ali ovako zauzet nije stigao 3 mjeseca organizirati trijažu, a niti ne provjerava COVID potvrde – pa tko još u Bolnicu ide bolestan?

Mladen Novak, kandidat za župana

Tanja Potočnik-Hunjadi, kandidatkinja za zamjenicu župana

Vezani članci

1 komentar

Posavec Goran 18. studenoga 2021 at 16:56

Kad budete vec jednom shvatili da cjepljenje ne pomaze i da sve ovisi samo o imunitetu Ili ga imas ili ga nemas Gos Novak ne pravite se pametni barem ne sad pred izbore jer ste providni Posavec bez obzira na tu mrlju u karijeri je za Vas vrh Himalaje.

Odgovor

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja