medjimurjepress@gmail.com

Priopćenje Udruge ovršni Ustanak

ČAČIĆU I ČEHOKU ODZVONILO

Dragi naši članovi i svi koji nas pratite,

pozivamo vas SUTRA, 21.05., u točno 8 SATI ISPRED ZGRADE VARAŽDINSKE ŽUPANIJE Franjevački trg 7 na PERFORMANS UDRUGE OVRŠNI!

Sutra smo planirali predstaviti se građanima Varaždina i okolice sa našom Udrugom. Podružiti se malo, no ponovo nas se ignorira. Dozvolu za štand NISMO DOBILI! Gradu Varaždinu i gradolnačelniku Ivanu Čehoku izgleda bitnija predstavljanja raznoraznih stranaka od čijih standova svako malo vrvi grad Varaždin!

Također, mjesecima župana Čačića tražimo sastanak, mjesecima nas se odgađa, ignorira itd. Ovakvo ponašanje prevršilo je svaku mjeru!

Iz svega što smo doživjeli zaključujemo: ŽUPAN RADIMIR ČAČIĆ NE ZASTUPA VARAŽDINSKU ŽUPANIJU, NEGO SEBE, odnosno SVOJU STRANKU s još nekoliko preostalih članova kako bi se uspio održati u političkom životu. Zaboravio je da ga je narod izabrao, zaboravio je da on mora služiti narodu, zaboravio je da je obećao pomoć ovršenima i onima kojima prijete ovrhe! Također smo razočarani postupanjem grada Varaždina i gradolnačelnika Čehoka. VI IGNORIRAJTE, ALI MI VAS NE BUDEMO!

Zbog toga će udruga Ovršni sutra izvesti performans ispred zgrade Varaždinske županije i poziva sve žitelje Varaždinske županije da im se pridruže i zajedno s njima traže dozvolu za preseljenje u Međimurje.

OVRŠNI USTANAK, jer s nama nema kompromisa!

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*