Prvi nastup Ljerke Cividini kao kandidatkinje za gradonačelnicu

Simbolično, podno čakovečkog nadvožnjaka, danas se novinarima obratila kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Čakovca Ljerka Cividini.

Nakon što je Nenad Hranilović prezentirao jednoglasnu odluku predsjedništva gradske organizacije HNS-a i punu podršku, gospođa Cividini rekla je:

Ljudi zaboravljaju jednu stvar, a to je da ako su stvari loše da ih ne treba prihvaćati kakve jesu. Umjesto da se bojimo nečega, što ne znamo kako će biti, bolje da djelujemo i krenemo u promjene. Zato sam ja sada tu kao kandidat za buduću gradonačelnicu Čakovca.

Nastojat ću odraditi stvari pošteno. Upravljati gradom kao u duhu dobrog financijskog GOSPODARA. Za pametno upravljanje trebate i pametnu strukturu i ekipu koju vjerujem da Grad Čakovec ima, ali ono što nedostaje je management koji će ih znati voditi. Trebamo imati volju koju imamo, trebamo imati ambicije i dobre suradnike. Građani se moraju dobro osjećati u svom gradu. Politika je popratna priča. Moramo imati ljude kojima vjerujemo, ali i stabilnu obitelj. Moramo  biti čvrsto na zemlji, što smatram da jesmo. Svjesni kako sve ima svoj vijek trajanja. U životu je jako važno prepoznati kada je vrijeme da odete. Grad mogu pokrenuti i okrenuti samo njegovi nezadovoljni građani i njegovi građani koji još uvijek imaju nadu i optimizam da se u našem gradu može nešto promijeniti. Glavni i osnovni zadatak koji ćemo sprovesti je odgovorno upravljanje gradom. Kulturom, obrazovanjem, zdravstvom, infrastrukturom i naravno razvojem gospodarstva. To će biti mnogo lakše i provedivo uz dobru suradnju i suport Međimurske županije koja vjerujem neće izostati kroz naše vođenje grada. Ne želim biti gradonačelnica lijevo i desno orijentiranih pojedinaca nego svih svojih sugrađana.  Ne želim davati lažna i nemoguća obećanja. Svaki problem pokušati ću riješiti, a ne tražiti razloge zašto ne mogu. Svoje znanje i iskustvo spremna sam staviti u službu grada Čakovca.

I na kraju na potpisivanje koalicijskog sporazuma pozivam sve zainteresiran stranke,, udruge, građane i građanske, prvenstveno one koje imaju želju i volju da unesu promjenu u naš grad”.

(v)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*