Prvo pa muško za bolju 2015.godinu

Župan Matija Posavec, zamjenici Sandra Herman i Zoran Vidović, rano jutros tradicionalno su obišli službe koje su radile u novogodišnjoj noći. Primili su ih načelnik PU Međimurske Krunoslav Gosarić, pročelnik PUZS Čakovec Ladislav Söke,  a u čakovečkoj bolnici na odjelu rodilišta dr.Mirjana Radan sa sestrama.

Čelnici ustanova upoznali su vodstvo županije o svojem djelokrugu rada, posebno ističući događaje protekle noći. Svima njima župan je uručio prigodne poklone, čestitao im na obavljenom poslovima za trajanja novogodišnje noći te uručio prigodne poklone uz najbolje želje u Novoj 2015.godini.

Svakako najznanimljivije je bilo u rodilištu gdje je rođeno prvo ovogodišnje muško dijete, točno u 9 sati i 17 minuta i to carskim rezom od 2,94 kg i dugo 48 cm. Sretna majka je Dijana Mihalic iz Kuršanca, a porod su obavili dr. Mirjana Radan i dr. Marko Škvorc, dok je primalja bila Marija Zvornik.

I župan i zamjenica župana nisu mogli odoljeti da prime u naručje novog stanovnika Međimurja, skupljajući iskustvo, jer oboje još uvijek odoljevaju braku i djeci. Prema viđenom, zasigurno neće imati problema ni na području roditeljstva. Ako se po tome prepoznaje godina, prvo pa muško-kako je rekao župan, navješća bolju godinu od prethodne.

Više o obilasku vodstva županije dežurnim službama možete vidjeti OVDJE.

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*