Razjedinjenošću desnice Torcida ostaje jedina prava opcija u Hrvatskoj !

DANAS HRVATSKOM VLADAJU LIKOVI IZ ALAN FORDA

U sjeni skorog obilježavanja veličanstvene vojno-redarstvene akcije Oluja ali i u sjeni skorog, sada već tradicionalnog četničkog orgijanja u Srbu HSP AS ima potrebu ukazati na nereakciju vladajućih posebice nadležnog ministarstva unutarnjih poslova na društveno i  povijesno neprihvatljive ali i protuzakonite najave i izjave Milorada Pupovca. Podsjetit ćemo kako nije prvi puta da stari dobro plaćeni etno Srbin i novoustoličeni čelnik zločinačke organizacije SDSS Milorad Pupovac, dijeli lekcije ali i opetovano poziva, na blaćenje, degradaciju i obezvrjeđivanje VRO Oluja i drugih svetinja putem elektronskih i tiskovnih medija ali i u svojim javnim istupima.

SDSS komu se on danas fiktivno nalazi na čelu, dodavanjem jednog slova S ne može i ne smije biti aboliran od zločinačke i agresorske odgovornosti temeljem svoje antihrvatske politike koju su provodili tijekom i nakon Domovinskog rata. Strateška važnost i uloga Milorada Pupovca kao glavnog ideologa u današnjoj „Frankenstein“ Vladi RH daje mu krila da moralizira i iskrivljuje povijesne činjenice iako je već nekoliko puta doživio fijasko organizirajući „kontra Oluju“ zajedno sa Oliverom Frljićem i drugim jugonostalgičarima.

Njegova poruka  sa Sabora SDSS-a iz Borova Naselja u kojoj  daje potporu Andreju Plenkoviću i njegovoj Vladi kako bi zajedno zaustavili  opasno desničarenje koje po njemu destabilizira Hrvatsku i donosi kaos je uvredljiva. Poziv Milorada Pupovca  da se Zagreb i Beograd putem dijaloga moraju uskladiti vezano uz komemoriranje žrtava Oluje je utuživa. Izvršne osnove Ustava RH jasno navode da je Domovinski rat bio legitiman, obrambeni i oslobodilački, a samim tim i VRO Oluja. Redefiniranje ovih povijesnih činjenica od strane bilo koga predstavlja protuustavni čin.

Zakon o prekršaju javnog reda i mira jasan je i po pitanju vrijeđanja građana Hrvatske, a po njemu je i kažnjivo omalovažavanje naših moralnih osjećaja. Kažnjivo je i širenje lažnih i uznemirujućih vijesti kojima se narušava mir i spokojstvo nas građana.

Danas Hrvatskom vladaju likovi iz Alan Forda  u rasponu od Tomislava Sauche do Ivice Todorića i aktualnija je danas nego ikad stara rimska poslovica : „Što je dozvoljeno Jupiteru, nije dopušteno volu“. Da je kojim slučajem Tomislav Karamarko kao nekadašnji potpredsjednik Vlade sastavio ovakvu većinu ili da je HSP AS dokazano kupovao glasove kao što je to radio SDSS u Obrovcu, lijevo-liberalni mediji već bi upriličili javno spaljivanje svih aktera na lomači.

Činjenice govore da je desnica u Hrvatskoj ciljano razjedinjena , sindikati izumrli, čelnici braniteljskih udruga i udruga civilnog sektora zakupljeni, a jedina prava oporba  ostaje  Torcida. Ovim putem ne pozivamo sve da navijaju za Hajduk ali pozivamo da  podizanjem kaznenih prijava protiv Milorada Pupovca i sličnih ne dopustimo da nepravda postane zakon jer tada je otpor  obveza svih nas. Iluzorno je očekivati od nadležnih pokretanje postupka  temeljem kojeg bi Milorad Pupovac za bilo koji od navedenih prekršaja bio kažnjen zatvorom do 30 dana.

(Pero Ćorić)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*