Slogan Aleksandra Makovca “Za dobru vlast u gradu”

Aleksandar Makovec kandidat Gradskog odbora HDZ-a Grada Čakovec za gradonačelnika Čakovca, danas je održao konferenciju za novinare na kojoj je predstavio svoj PROGRAM pod sloganom “Za dobru vlast u gradu”. Pridružili  su mu se Boris Kućanski – tajnik  i Tomislav Vrbanec član predsjedništva GO HDZ-a Čakovec.

Makovec je rođen u Čakovcu 1949. godine oženjen je i otac troje djece, završio je Fakultet strojarstva i brodogradnje. Radio je u Metalcu, Međimurjepletu, Elektroprivredi, na HE Čakovec. Član je HDZ-a od 2009.godine.

U svom programu naglasio je kako je u vrijeme kada je obavljao gradonačelničku (1997-2001) dužnost bilo ukupno 23 zaposlenih, a danas se ni ne zna broj, aludirajući na Gradsku upravu i zapošljavanje u njoj. Naglasio je neophodnost financijske stabilizacije u gradu ne trošeći više od prihodovanja. Govorio je o gradskim poduzećima i ustanovama koje bi trebale pojeftiniti svoje usluge, predškolskom odgoju i ulaganjima u djecu, a ne ustanove, investicijama s naglaskom na izgradnji stanova za mlade, o gospodarskom stagniranju Čakovca, lokalnim monopolistima, gradnji obilaznica, fortifikaciji Starog grada, odnosu prema Romskoj manjini i njihovom upošljavanju, najvećoj mogućoj samostalnosti Mjesnih odbora, ali i odnosu prema središnjoj vlasti.

O svim temama Makovec će konkretnije govoriti u svojim predizbornim aktivnostima.

(rd)

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*