SUPERTALENTI U OŠ DOMAŠINEC

Dvorana općine Domašinec bila je premala da u četvrtak poslijepodne primi sve one koji su željeli nazočiti zabavnoj manifestaciji Supertalent tamošnje osnovne škole. Svi odabrani na audiciji danas su pokazali da se projekt s pravom naziva Supertalentom.

Bilo je nekoliko natjecateljskih kategorija u kojem su sudjelovali učenici od provg do osmog razreda i to pjevanje, ples te beat box intro. Žiri sastavljen od učitelja i učenika imao je nezahvalnu zadaću proglasiti najbolje talente.

Uz brojne ovacije i pljesak za najbolje su proglašeni Marija Krznar učenica 5. razreda u pjevanju, u plesu Lana Lisjak učenica 4. razreda (indijski plesa)  i Petar Bedić Marić (break dance) iz 1.razreda podjelili su prvo mjesto, a u neobičnom i sve popularnijem kod mladih beat box intru izvođenju Leonardo Kalanjoš učenik 6.razreda.

Prema riječima ravnateljice Tatjane Dobošić na drugoj po redu manifestaciji Supertalenta dodijeljene su nagrade učenicima koji su putem natječaja bili najuspješniji autori logotipa i himne za Športsko školsko Društvo DDT OŠ Domašinec. Karlo Jančec 8.razred bio je najbolji u likovnom rješenju logotipa, a Lana Tuksar 4.razred iz PŠ Dekanovec najbolji tekst himne koja se danas prvi puta promovirala u izvođenju “Malog zbora” škole,  čiji je autor glazbe i aranžmana učitelj glazbene kulture Bojan Krušec.

Cijeli današnji projekt upriličen je i kao znak obilježavanja “Mjeseca borbe protiv ovisnosti”.

Fotogaleriju pogledajte ovdje:

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Komentiraj

*