Međimurje Press
Politika i društvo

Varaždinski gubitnik izbora za župana “spašava” Hrvatsku

Dočekali smo ono što nitko nije ni u snu očekivao. Ali mi smo u Hrvatskoj, a čuda su svakodnevna pojava u negativnom smislu. Jedan takav “domovine sin” u spašavanju svoje glave i političkog naslonjača stigao je u pravi čas da spašava Hrvatsku.

Gubitnik izbora za župana Varaždinske županije umjesto da analizira svoj neuspjeh, vinuo se u sam vrh hrvatske politike. O tempora o mores! Nezajažljivost zaista nema granica! Kao župan dobio je najnegativniju ocjenu po svim demokratskim načelim. Jednostavno, birači su rekli. NE Štromara za župana!

Predrag Štromar manirom spašavanja vlastite glave nakon što je proglašen nepoželjnim županom, nagrađen je HRVATSKOM MEDALJOM, mjestom zamjenika Predsjednika Sabora RH i pride, ministarskim u Ministarstvu graditeljstva. Ovakav presedan može se samo zabilježiti u banana državi, našoj  Hrvatskoj.

Na stranu što su birači dali glas “sada “njegovom” HNS-u, a ne HDZ-u, na stranu što je prevario narod, na stranu što pokazuje svu ironiju politike u Hrvatskoj, ali njegova izjava da to radi KAKO BI SPASIO HRVATSKU prelazi sve granice dobrog ukusa pa i onog političkog.

Štromar, čovjek koji nikada nije volio župana Međimurske županije, uspješnog Matiju Posavca i koji je vrlo svjesno u HNS-u usporavao njegov napredak, danas vodi kolo dočekavši svojih 5 minuta. Tko može onda reći da taj čovjek nema smisla za graditeljstvo. Dobio je upravo taj resor, jer je prodao dušu, a sada i totalno devastirani HNS.

O tome ovih dana najbolje svjedoče svi oni koji napuštaju tu stranku i ono najgore, što je stranka izgubila vjerodostojnost, ali i simpatizere, nadasve na sjeveru zemlje.

Ovo je sadašnjost, a što donosi sutra?

(rd)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja