Zahvala za iskazano povjerenje

Startno obraćanje javnosti kandidatkinje za zamjenicu župana Boške Ban Vlahek

Prije svega željela bi se zahvaliti stranci i svima vama na iskazanom mi povjerenju.

Vjerujem da me većina vas zna iz nekih drugih životnih situacija, situacija kada smo se družili, zajedno uživali u događanjima u gradu Čakovcu, kada smo svi zajedno živjeli za naš grad.

Već dugi niz godina zaposlena sam u Turističkoj zajednici grada Čakovca, prethodne 3 kao voditeljica Ureda. Na radnom mjestu gdje i danas tinja onaj isti žar, ljubav i želja da naš grad Čakovec živi punim plućima.

Vjerujem da sam dano mi povjerenje i opravdala, Čakovec je postao grad širokih razmjera, turistički prepoznatljiv na međunarodnoj razini.

Svoje znanje, karakter, dugogodišnje organizacijsko iskustvo prenijet ću na razinu Županije, staviti kraj između Mure i Drave na medijsku i kartu interesa Hrvatske. Svojim angažmanom dopunit ću svoje kolege i zajedno ćemo nastupati u interesu građana Međimurja s ciljem stvaranja bolje budućnosti.

Jer Međimurje ima kapaciteta, u njemu žive vrijedni ljudi koji samo čekaju da se pokažu i istaknu. Jer međimurci to zaslužuju!

Veliki izazovi su pred nama. Odlučnije, snažnije… Jer mi to možemo, želimo i hoćemo! Bitna je snaga, a upravo tu snagu naše Međimurje zaslužuje!

(mp)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*