medjimurjepress@gmail.com

Živi zid zahvaljuje biračima

Živi zid Međimurja je po prvi puta izišao na lokalne izbore, a birači su ih odmah prepoznali kao vodeću „treću“ opciju. Dobili su 7,07% glasova na županijskoj razini, čime su osigurali tri vijećnićka mjesta u županijskoj skupštini. Osim toga, imat će dva vijećnićka mjesta u općini Dekanovec i po jedno u Čakovcu, Murskom Središću, Nedelišću, Strahonincu i Štrigovi, sveukupno 10 mandata.

Na ovaj način Živi zid će participirati i u izvršnoj vlasti, gdje će biti konstruktivna oporba. Stranka će i dalje biti prepoznatljiva kao stvarna alternativa postojećoj politici, koja će prije svega raditi u interesu birača. Dosljedno će se boriti protiv siromaštva i nepravde i za poštenje u politici nudeći rješenja za bolji život svih građana.

Ovim putem Živi zid zahvaljuje svima koji su ih podržavali tijekom lokalnih izbora, posebno onima koji su im dali potpis za kandidaturu i glasali za njih. Osobitu zahvalnost upućuju kandidatima na listama, koalicijskim partnerima i vlastitim članovima. Čestitaju novoizabranima vijećnima u želji da svoj posao obavljaju časno i marljivo – stoji u priopćenju koje je potpisao dr. sc. Branimir Bunjac.

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*