10 medalja sa Samoborfesta u Čakovec

Proteklog vikenda, u Samoboru održalo se Međunarodno natjecanje mažoretkinja „Samoborfest“ na kojem su sudjelovala sva tri sastava Čakovečkih mažoretkinja i ostvarile odlične rezultate: 5 zlatnih, 2 srebrne i 3 brončane medalje.

Najmlađi sastav „Zvjezdice“, okitile su se zlatom u kategoriji tradicionalnom mažoret plesu i broncom u kategoriji grupa s rekvizitima minime, i to: Anabela i Lara Bel, Janja Bekina, Zara Bujanić, Mia Nedeljko, Paula i Petra Posedi, Melani Radek, Lorena Sršan, Marta Zadravec, Karla Šagi, Hana Koštarić, Mia Komar i Neda Mesarek.

Osim njih odlične su bile i malo starije članice Čakovečkih mažoretkinja, koje su se natjecale u kategoriji tradicionalni mažoret ples– djeca i osvojile odlično 4 mjesto , a u kategoriji grupa s rekvizitima – djeca osvojile zasluženo 1 mjesto i zlatnu medalju. Natjecale su se: Tena Gotal, Ema Blažinčić, Bella Rašperger, Ana Maria Dančo, Ana Deban, Lana Kovačević, Eba Horvat, Franka Strnad, Klara Jurić, Melani Zadravec, Jana Mikulaj, Emily Oletić, Sara Oletić, Doroteja Sršan, Dora Vuk, Vita Varga, Lara Šalamon i Ela Mesarek.

dav

Uz dvije najmanje grupe Čakovečkih mažoretkinja na Međunardnom natjecanju natjecale su se i mlađe juniorke te odličnim nastupima u 2 kategorije tradicionalni ples i grupa s rekvizitima osvojile zlatne medalje i 1.mjesto, i to: Karolina Horvat, Leona Huzjak, Zita Miličević, Lorena Lajtman, Katja Kolac, Anita Bulat, Emily Vuk, Zara Nedeljko, Klara Golubić, Taša Gotal, Tara Vidović, Hana Pfeifer Kacian, Helena Veselko, Nika Goričanec, Klara Haman, Ena Kovačić, Anamaria Makarić, Nika Kovačić, Elena Kropek i Karla i Klara Grašić.

cof

Osim grupnih odličnih rezultata mogu se pohvaliti i odličnim nastupima u solo i duo kategorijama: Karla i Klara Grašić 1. mjesto u duo s rekvizitima seniori, u kategoriji duo s rekvizitima djeca – Zara Nedeljko i Katja Kolac – 2. mjesto i Ana Maria Dančo i Franka Strnad – 3. mjesto; u kategoriji duo s rekvizitima kadeti, Klara Golubić i Zita Miličević 2.mjesto, te Eba Horvat u kategoriji solo s rekvizitima djeca odlično 3. mjesto.

Ovi odlični rezultati plod su velikog odricanja i uloženog truda djevojčica ali i njihovih sjajnih trenerica Smiljane Nedeljko i Ive Prprović bez kojih zasigurno ne bi bilo ni ovih odličnih rezultata.

oznor

Svakako su važni roditelji kao strateška podrška, oni su ti koji brinu da su djevojke redovite na treninzima, a na natjecanjima preuzimaju ulogu frizera, šminkera, nosača rekvizita i najglasnijih navijača!

(S.Nedeljko)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*