medjimurjepress@gmail.com

5.prosinca Rovinj postaje središte ljepote i neodoljivog glamura

U ROVINJU ĆE JEDNA OD LJEPOTICA OVE GODINE PONIJETI KRUNU KRALJICE HRVATSKE ZA SVJETSKI IZBOR KRALJICE SVIJETA

Čak 15 prekrasnih finalistica izbora Kraljice Hrvatske za Kraljicu svijeta, iz raznih dijelova Hrvatske, odradile su završne pripreme u Rovinju. Tom su prigodom bile na prijemu kod gradonačelnika Rovinja, gospodina Marka Paliage, koji ih je u društvu Martina Georg Cohna, gradonačelnika Leonberga, ugostio u gradskoj vijećnici. Mlade fiinalistice također su posjetile novouređenu Turističku zajednicu Rovinja gdje ih je ugostila direktorica Odete Sapač. Fotografiranje i snimanje za službeni katalog odvijalo se na više lokacija uključujući grad Rovinj, Grand Park Hotel, Hotel Lone, ACI marina Rovinj te turistički brod i jahtu na kojoj su natjecateljice uživale. Za vrhunsku hranu pobrinuli su se restorani Dario i Maestral.

Rovinjski hotel Lone i ove će godine biti središte ljepote, a datum održavanja same manifestacije je 5. prosinca 2019., a sve zahvaljujući izboru Kraljica Hrvatske za Kraljicu Svijeta, koji će se održati uz veliku podršku grada Rovinja koji je ujedno i turistički prvak Hrvatske za 2019. i turističke zajednice Rovinja.

Kraljica Hrvatske je najstariji izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“.

Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World – Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku HrvatskuTako da je ovo i više nego savršen trenutak da se baš u Rovinju, okrunjenom gradu turizma, najavi izbor za Kraljicu Svijeta koji će se po prvi puta održati u Hrvatskoj.

Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich

KARLA RINČIĆ

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*