medjimurjepress@gmail.com

Bira se Kraljica Zagreba

14 djevojaka u borbi za laskavu titulu

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u srijedu, 8. svibnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana, pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića, održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor „Kraljica Zagreba“, na kojem će se kandidatkinje pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike. Pobjednica izbora „Kraljica Zagreba“ imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2019., koji će se održati u hotelu Lone u Rovinju. Pobjednica će predstavljati Hrvatsku na izboru Kraljice Svijeta. Kraljica Hrvatske jedan je od najstarijih izbora ljepote te prvi i jedini za kojeg je najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, „Iločki podrumi“, proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“.

Program će voditi lijepa i zabavna Doris Pinčić Rogoznica i svima dobro poznati voditelj Mario Sedmak, a između biranja pobjednice zapjevat će istaknute zvijezde estrade Colonia i Boris Novković, dok će sve nazočne zabaviti plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory.


Gradonačelnik Milan Bandić, u društvu natjecateljica otvorio pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“.

Nakon izbora i proglašenja pobjednice, organizirano je slavlje u NOME baru, gdje će se novoizabrana Kraljica Zagreba po prvi puta predstaviti javnosti, a uzvanici će imati priliku probati torte i kolačE.

Stoga rezervirajte datum 08.05. u 20:00 sati i pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti!

Ulaz je slobodan uz obaveznu rezervaciju do popunjenja sjedala.

Rezervacije na:  info@kraljica-hrvatske.hr

ZRINKA BLAŽEVIĆ

Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*