Međimurje Press
Showtime

Brazilka Anny Alves 2. pratilja na izboru za Miss sporta Hrvatske!

Na 30. izdanju izbora za Miss sporta Hrvatske koje se održalo u Prelogu, drugom pratiljom proglašena je atraktivna Brazilka Anny Alves

Anny je očarala svojim plesnim pokretima senzualne sambe na koje nitko nije ostao ravnodušan. Evo što je izjavila nakon završetka natjecanja:

„Jako sam sretna svojim plasmanom i što sam imala priliku doživjeti predivna iskustva. Atmosfera je bila pozitivna, opuštena, zabavna i ugodna. Želim se stoga zahvaliti organizatorima i čestitati im na jubilarnoj godišnjici izbora za Miss sporta. Za mene je ovo bila jedinstvena prilika da predstavim sebe, ali i sambu koja je cijeli moj život“, izjavila je Anny.

Anny je rođena u Salvadoru, gradu koji se smatra kolijevkom sambe, a u Hrvatsku se doselila prije devet godina. Potom je u Zagrebu otvorila i svoju školu tradicionalnog brazilskog plesa sambe koji je bio i razlog njezinog dolaska u naše krajeve. Inače, Anny je na poziciji muze dio Karnevala u Rio de Janeiru koji se smatra najvećim karnevalom na svijetu, s više od dva milijuna posjetitelja dnevno. Diplomirala je financijsko obrazovanje i emocionalnu inteligenciju, a u Zagrebu studirala pravo i financije te hrvatski jezik. Osim hrvatskog, priča portugalski, talijanski i engleski jezik.

Foto: Renato Brandolica

Karlo Pavić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja