Međimurje Press
Showtime

Čakovčanka Ema Kovač slijeće na veliko platno svjetske kinematografije!

Ema Kovač – hvaljena hrvatska glumica na Global Film&Music Festival na otoku Ischia, te na Magna Grecia Awards 2021. dodjeli nagrada

Naša Ema Kovač slijeće na veliko platno svjetske kinematografije. Nakon što je bila među glavnim protagonistima na 19. Izdanju Ischia Global Film&Music festivalu 2021. u organizaciji Pascala Vicedomania i uz pratnju njezinog menadžera nije ostala nezapažena.

Ponovno je privukla središnje svijetlo pozornosti na sebe kao najcjenjenija i talentirana mlada glumica u nastajanju, među važnim i najpoznatijim američkim i međunarodnim producentima, redateljima, muzičarima i ostalim slavnim osobama svjetske scene.

Da se podsjetimo, Ema Kovač u Italiji je postala poznata po tome, osim što je jedna od uspješnih modela, kako se čini možda je i posljednja prava «Majka prirode» u programu Ciao Darwin Paola Bonalisa, te je bila jedna od natjecateljica reality showa «Peking Expressa» gdje je osvojila treće mjesto.

Ema koja je uvijek gajila strast prema velikom platnu, odlučila je nastaviti filmsku karijeru uz pomoć svog menadžera Alexa Pacifico. Već na prvim audicijama redatelji, producenti i voditelji castinga shvatili su da ispred sebe imaju pravi talent. Trenutno snima televizijsku seriju koja  će uskoro biti emitirana u Italiji, ali prema šuškanju u veljači 2022. našu Emu očekuju u SAD-u gdje je čeka važno i veliko životno putovanje.

U svakom slučaju, Italija je zasigurno neće gledati samo u televizijskoj seriji koju trenutno snima i gdje je Ema sastavni dio glumačke ekipe, već se čini da bi mogla imati i ključnu ulogu u filmu koji će uskoro biti snimljen (ovih dana su u tijeku izbori za set), a čija bi radnja, prema informacijama, bila jedno od najgnusnijih ubojstava počinjenih u Rimu u posljednjih 20. godina. No, za sada nema potvrda, već samo glasine.

Ukratko, veliko zadovoljstvo za Emu, koja je tek ušla u svijet kinematografije, je to što se može pohvaliti i nizom važnih nagrada.

Velika ushićenja koja su se čula na filmskom festivalu prozivajući njezino ime, sa jedne strane to bi bila mala potvrda glumičinog uspjeha, a sa druge strane to je veliki predznak za sigurnu i briljantnu karijeru.

Na Ischia Global film&music festivalu dodijeljena joj je čast da preda nagradu Zlatni otok velikom talijanskom glumcu i komičaru Andrea Roncatu.

Na žalost svih prisutnih, nakon dva dana boravka, Ema je morala napustiti Zlatni otok Ischia iz razloga što ju je čekala dodjela nagrade na Magna Grecia Awards 2021. u Puglii.

Za Emu Kovač sa kolegama Mario Ermito, Andrea Preti, Stefan Sale, Antonio Lorenzon, uz pratnju njihovog menadžera Alexa Pacifico to je bila nezaboravna svečana večera pod nazivom «Chasing the Dreams». Pozdravljena ovacijama javnosti Ema je primila nagradu «Kristalna zvijezda Magna Grecia Awards 2021.» za njezinu predanost, inovativnost i sva svoja postignuća u modi i glumi koja su uvijek ishodila velikim rezultatima svima pred očima.

Na dodjeli nagrada veliko iznenađenje večeri bilo je i to da je prvi puta nagrađen menadžer Priznanje je primio Emin veliki prijatelj i menadžer Alex Pacifico, za svoje napore u jačanju talenta drugih, što promovira i podržava umjetnike svih vrsta.

Isto tako, dvije općinske uprave otoka (Capri i Anacapri) Capri odlučile sa sklopiti sporazum s dvije tvrtke za filmsku i televizijsku produkciju i postprodukciju «GG Studio 8» i «Purple Neon Lights» koje su snimile promotivni video Plavog otoka Capri. Glavne uloge u spomenutom videu su Ema Kovač i Gennaro Lillio. Promotivni video govori o mitu o legendarnim ljubavnicima otoka Capria koji kroz video prikazuju sve glavne atrakcije i znamenitosti Plavog otoka kojim će poboljšati naturalistički, pjesnički i kozmopolitski šarm.

https://www.youtube.com/watch?v=JgyRklougRE

https://vanityclass.it/ema-kovac-lattrice-polacca-acclamata-allischia-film-festival/

https://napoli.repubblica.it/cronaca/2021/07/28/foto/da_madalina_ghenea_a_ema_kovac_star_all_ischia_global_fest-312115862/1/

Ema Kovac sbarca sul grande schermo

Ema Kovac presenta la linea di costumi Ambìnca

https://www.youtube.com/watch?v=JgyRklougRE

(DK)

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja