Djevojke, prijavite se!

Čakovec je domaćin REGIONALNOG izbora MISS HRVATSKE ZA MISS SVIJETA i to 08. svibnja 2015. godine na Gradskim bazenima „Marija Ružić“.

Želiš li postati Miss Hrvatske?

Prijavi se!logo_missworldcroatia

Ako želiš pokazati da si lijepa, pametna, talentirana i samouvjerena – prijavi se na izbor za Miss Hrvatske i pobjedi! Prvi korak na putu do Miss Hrvatske je da ne smiješ biti mlađa od 17 i starija od 25 godina. Drugi korak je prolaz na castingu za regionalno natjecanja na koje ćeš biti pozvana.Treći korak je sudjelovanje i pobjeda na regionalnom –županijskom natjecanju. Četvrti korak je sudjelovanje i pobjeda na finalnom izboru Miss Hrvatske. Peti korak je ponosno nositi titulu najljepše Hrvatice i pripremati se za pobjedu na izboru za Miss Svijeta!

Natjecanje za Miss Hrvatske pružit će ti šansu da pokažeš sve svoje kvalitete, ali i da naučiš mnogo toga. Prigoda je to da upoznaš djevojke iz cijele Hrvatske, sklopiš nova prijateljstva  i poznanstva, otputuješ na mjesta na kojima do sada možda nisi bila. Ovo natjecanje pruža mogućnost učenja, iskustva i usavršavanja svim djevojkama dobre volje, a nekima će to biti prekretnica u životu i novi put kojim će krenuti. Titula Miss Hrvatske nije samo nagrade sponzora, naslovnice časopisa i intervjui pred kamerama – to je ponosno predstavljanje svoje zemlje pred očima cijelog svijeta! Zgrabi priliku i kreni u avanturu života!

U prijavi navedi: IME I PREZIME, MJESTO ROĐENJA, DATUM ROĐENJA,KUĆNU ADRESU (ulica i broj), MJESTO I POŠTANSKI BROJ, BROJ TELEFONA, MOBITEL, E-MAIL, ZANIMANJE, KOJI STRANI JEZIK GOVORIŠ.

Direkcija Miss Hrvatske  i direktorice izbora Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš pozvati će te na casting koji će se održati u Čakovcu.

Prijave se primaju najkasnije do 20.travnja 2015. putem PRIJAVNICE na stranicama http://www.miss.hr/Izbor2015/Prijavnica.aspx

homebannermiss3

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*