Filmovi, svirka i niz pogodnosti

PROSLAVITE 8.4. DRUGI ROĐENDAN KINA KAPTOL BOUTIQUE CINEMA UZ FILMOVE, SVIRKU I NIZ POGODNOSTI!

Ne propustite rođendanski dan kina u ponedjeljak, 8. travnja jer tog dana možete uživati u pogodnosti 1 + 1 gratis za: kinoulaznice i rođendanski meni (srednje kokice i piće ) dok je cijeli dan u baru aktivna sjajna ugostiteljska ponuda po super cijenama. Od 21 sat vas očekuje i live nastup Nike Turković.

Kino koje je poznato po fenomenalnom ambijentu i konceptu, slavi drugi rođendan! Od filmskih naslova u ponedjeljak ćete moći pogledati odlične naslove iz kojih izdvajamo: komediju Ufuraj se i pukni, crtiće Korgi: kraljevski pas velikog srca ili Dumbo, akcijsku avanturuShazam!, romantičnu dramu Na plaži ChesilKapetanicu Marvel, triler Opsadno stanje, a za sve fanove tu je i dalje Bohemian Rhapsody!Na dan rođendana nije aktivna boutique usluga koja uz kinoulaznicu uključuje i piće u baru, a ulaznice su dostupne online i na blagajnama kina. Očekuju vas i pokloni iznenađenja.

Kaptol Boutique Cinema do sada je ugostio  vrhunske premijere, prestižne evente i konferencije te producira vlastite programe koji uz redovne posjetitelje, konstantno privlače novu publiku.

A što vam Kaptol Boutique Cinema priprema u 2019.?

Filmska večer za savršeni ženski provod, „Très Chic“, i ove će godine predstaviti niz sjajnih filmova kojima prethodi druženje u baru te pokloni iznenađenja u très chic vrećici za svaku posjetiteljicu. Ljubitelji filma i vina mogu uživati u večeri „Kino & Vino“ jer se tu uz wine tasting mogu kušati i vrsni sirevi prije filma. „Premijera za gospodu“ je novi projekt pokrenut krajem godine koji uz filmove koji se više obraćaju muškoj publici, nude i doživljaje poput barber shopa, kvalitetne literature ili prigodnog pića u baru. Planirajte Très Chic 2. svibnja s filmom „Zavedi me ako možeš“ (Charlize Theron) dok će sljedeće „Kino & Vino“ bit će krajem travnja.

Kaptol Boutique Cinema je nedavno ugostio ekskluzivnu studijsku snimku „Josipa Lisac live from Croatia Records studio“, a 9. svibnja vas očekuje i premijera koncertne snimke Prljavog Kazališta s Kranjčevićevog stadiona, uz tehnološku čaroliju 5.1. zvuka i 4 K slike s nezaboravnog koncerta kojem je svjedočilo više od 30 000 ljudi!

U lipnju vas od posebnih programa očekuje filma „McQueen“ o enfant terribleu britanske mode, dizajneru Alexanderu McQueenu dok ćete samo 8. lipnja moći pogledati satelitski prijenos uživo grupe Taket That iz Cardiffa u okviru velike svjetske turneje.

Posjetite www.kaptolcinema.hr za rođendansku ponudu 8. travnja i uživajte u predivnom ambijentu ovog zagrebačkog boutique kina.

Hrvoje Ratkić

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*