Finalistice Miss Hrvatske stigle u Topusko

U zelenom dijelu Lijepe naše u Sisačko-moslavačkoj županiji, u Top Terme Topusko predstavljene su sve finalistice ovogodišnjeg izbora ljepote Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2019.
Četrnaest djevojaka koje su izborile svoje plasmane na županijskim izborima finalistice su izbora ljepote Miss Hrvatske za Miss Svijeta čije će se finale održati 31.8.2019. na trgu Malog Lošinja na Kvarneru u Primorsko-goranskoj županiji. Djevojke se idućih par dana u Sisačko-moslavačkoj županiji pripremaju za samu finalnu večer snimajući modne fotografije i filmske razglednice sa prekrasnih lokacija u županiji.

Čestitke za ulazak u finale Miss Hrvatske svim djevojkama je uputio župan Ivo Žinić, koji je osobno i u ime županije poželio dobrodošlicu i pružio podršku finalisticama kao i ravnatelj Top Terme Topusko Domagoj Mosler. Finalistice, među kojima je i Miss Međimurja Esmeralda Slaviček, svaka zasebno predstavile je svoju županije te istakle ono najljepše što imaju u svome kraju.Tijekom priprema djevojke će se natjecati u kategorijama Sport&Fitness, Top Model, Multimedija, Talent  i Intervju u kojima će ih mentori ocjenjivati, te će se pobjednice svojih kategorija direktno plasirati u super finale. Među menotorima će biti Tihana Harapin Zalepugin, Zoran Škugor, Davor Garić, Sanja Miler, Tea Bulić i MBS studio.

“Veseli me što ćemo predstaviti četrnaest ljepotica od kojih će samo jedna postati nova Miss Hrvatske. Posebno sam sretna i ponosna što uspješno sa svojim timom šestu godinu za redom vodim ovaj izbor te što spajanjem zelene i plave Hrvatske nastojimo prezentirati ono najljepše što imamo u Hrvatskoj”, izjavila je  Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatska.

Preloška ljepotica Esmeralda dobro s pripremila za sve izazove, a za talent točku u čakovečkom Revolution studiju pripremila je pjevačko-plesnu točku uz poznate svjetske hitove.

(M.V.)(R.D.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*