medjimurjepress@gmail.com

Huawei i Trip Advisor objavili partnerstvo: Nagrađuju najbolje fotografije

Huawei InFocus natječaj izvrsna je prilika za testiranje fotografskih vještina i pokazivanje talenta svijetu!

Velika revolucija u mobilnoj fotografiji

Zahvaljujući mobilnoj fotografiji snimanje kvalitetnih slika više nije privilegija profesionalaca s visoko specijaliziranom opremom. Trenutno je ovo područje mnogo fleksibilnije i svaki korisnik pametnog telefona može postati fotograf u bilo kojem trenutku. Današnji pametni telefoni dopuštaju nam da slobodno izražavamo svoju kreativnost i da budemo spremni otkriti ljepotu svijeta kad god to želimo. Snimanje iznimnih trenutaka ili neotkrivene ljepote, koje drugima često promaknu, zahtijeva sada samo oštro oko za detalje i spreman uređaj u džepu. Danas svatko može postati umjetnik i izraziti se kroz fotografiju. Pogledajte Huaweijev videozapis o neotkrivenoj ljepoti.

Huawei s vodećim modelima serije P odgovara potrebama svih onih fotografskih entuzijasta koji pametnim telefonima svakodnevno snimaju nevjerojatne trenutke. Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s poznatim proizvođačem fotoaparata – Leica, korisnicima se nude najkvalitetniji objektivi i pomiču granice pametne fotografije. Sustav četverostruke Leica kamere omogućuje korisnicima snimanje svijeta u cijeloj njegovoj veličini. Fenomenalna kamera Huawei P30 Pro s 5x optičkim zumom, 10x hibridnim te 50x digitalnim zumom s HUAWEI SuperSpectrum senzorom, noćnim načinom, videozapisima s dvostrukim pogledom (Dual view) i makro fotografijom omogućuje nam da vidimo stvarnost iz nove perspektive, otkrijemo nevidljivo i pretvorimo je u jedinstvenu uspomenu.

Pokažite svoje vještine svijetu!

Uz kontinuirani razvoj svojih uređaja i potragu za vrhunskim iskustvom snimanja fotografija, Huawei odaje počast ljubiteljima fotografiranja i obećavajućih talenata te najavljuje Huawei InFocus natječaj 2019. Natječaj se sastoji od šest kategorija, uključujući pet kategorija koje se odnose na fotografiju: #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard dok je jedna kategorija posvećena video formatu: Life Now.

InFocus je namijenjen svim Huawei korisnicima koji mogu poslati svoje radove u jednoj od kategorija putem internetske stranice natječaja.

Huawei InFocus Awards savršena je prilika za afirmaciju svih mladih zaljubljenika u avanturu i fotografiju. Mislim da ne postoji ništa bolje od činjenice kako će ljudi koji fotografiraju iz ljubavi zbog toga možda biti i nagrađeni. Danas je fotografija iznimno važna za sve korisnike društvenih mreža koji dokumentiraju svoje pustolovine i dijele ih s ostatkom svijeta. Zato pozivam sve pustolove da se prijave na ovaj natječaj i okušaju se među svjetskom konkurencijom u stvaranju profesionalnih kadrova, a ako tome dodamo i nadrealne mogućnosti kamera na Huaweijevim pametnim telefonima, dobivamo recept za uspjeh”, kazao je poznati hrvatski fotograf, bloger i influencer Domagoj Sever.

TripAdvisor partnerstvo

Strast prema potrazi za neotkrivenom i prikazanom ljepotom iz potpuno novog kuta navela je Huawei da sklopi partnerstvo s platformom stvorenom za zajednicu koja istražuje nova mjesta i dijeli uvide o njima – TripAdvisor-om. Ovo partnerstvo savršeno se usklađuje s Huawei Undiscover konceptom koji stoji iza natječaja. Osim toga, također pruža priliku žiriju da ocijeni radove snimljene iz bilo kojeg kuta svijeta.

Što možete osvojiti?

Pobjednik može osvojiti Grand Prix Huawei MateBook 13, Watch GT i 10.000 eura, 250 dolara vrijedan kod za e-voucher za Trip Advisor, kao i objavljivanje fotografije na tjedan dana kao početne slike na sljedećim TripAdvisor domenama u: Švedskoj, Poljskoj , Danskoj, Austriji, Norveškoj, Finskoj, Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Izraelu, Srbiji, Slovačkoj i Turskoj.

Pobjednici 1. nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro i 2.000 eura i vrijedan e-voucher za 250 dolara za Trip Advisor.

Pobjednici 2. nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti Huawei P30 Pro.

Pobjednici 3. nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti Huawei P30.

Pobjednici nagrade publike dobit će Huawei P30 Pro i Watch GT.

LUKA BOJIĆ

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*