Personalizirani Parfem za Magdu Piljušić

PUT LJEPOTE LJEPOTI I MIRISOM

Lijepa Magda Piljušić manekenka renomirane agencija „Talia Model“ Tihane Harapin Zalepugin, danas je ostala zatečena poklonom koji joj je u Muzeju Međimurja uručio hrvatski kreator parfema Dejan Levačić.

Parfemske kreacije koje dolaze iz stvaraonice Dejana Levačića uvijek su u limitiranoj seriji ili nedostupne u slobodnoj prodaji. Poseban senzibilitet kreator ima spram svog rodnog kraja pa tako ovaj puta i prema međimurskoj studentici u Rijeci.

Nakon jednog interviewa Magde, isti je potaknuo Dejanovu maštu kakva bi u konačnici mogla biti njegova kreacija Magdinog parfema. Posrednim kanalima saznao je da je rođena u znaku Lava, i vrsnom majstoru, uz ostale podatke o Magdi, bio je to dovoljno da prione poslu. Dejan sve svoje kreacije obavezno veže uz autohtonu biljku, događaj ili mjesto, tako ima i zaseban segmenat kreiranja personaliziranih parfema prema horoskopskom znaku klijenta.

Kako nam je rekao, ovo mu je najzahtjevniji proces prilikom višemjesečnog kreiranja parfema, a ujedno i uvijek novi izazov.

Magda je danas po prvi puta testirala vlastiti personalizirani parfem i nije skrivale svoje emocije. U skladu s imenom i horoskopskim znakom Parfem nosi ime Lavica M. kreiran sa 30% esencija.

Imati personalizirani parfem koji je samo tvoj, parfem u kojeg je utkano toliko ljubavi, znanja i emocija kreatora, zaista je nešto posebno za mene, znajući da ga nitko nigdje više neće moći kupiti ni imati. Veliko vam hvala – rekla je Magda nakon što je isprobala isti.

Već sutra navečer, na balu Rotary Cluba Varaždin, na kojem će voditi konferansu, Magda će zasigurno zablistati kako u stylingu, tako i mirisnim kapljicama personificiranog Parfema Lavica M.

(rd)

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*