medjimurjepress@gmail.com

Tražena na sve strane

Esmeralda Slaviček 21-godišnja službena Miss Međimurja na marginama priprema za finalno natjecanje u Malom Lošinju sve je traženija na raznim međimurskim eventima.

Tek što je ovih dana položila s odličnim uspjehom sve ispite treće godine na Hrvatskog katoličkom sveučilištu koji traje 5 godina, uslijedio je poziv  da u svom rodnom gradu bude gošća sa zadatkom, uz 4 Tenora na manifestaciji “Opera pod zvijezdama“.  Ne slučajno, jer uz mnoge talente Esmeralda je i odlična vokalna interpretatorica što je pokazala i na natjecanju za Miss Međimurja. Uz ples, za finale Miss Hrvatske priprema i mix poznatih hitova koje će slijedećih tjedana snimiti u prestižnom Revolution studiju u Čakovcu.

U utorak 02. srpnja prijem joj priređuje ponosni gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, jer upravo je Mali Lošinj, gdje će se održati ovogodišnje finale, grad prijatelj Preloga, Pred sam put na šestodnevne pripreme prije finala u Sisak kao članica žirija na 14. Dječjem festivalu Mali MEF u Atriju Starog grada, podijelit će nagrade sudionicima iz cijele zemlje i inozemstva.

Za što bolji  ESMERALDIN  styling ovih dana pobrinuo se FEMEL modni brand smješten u ulici Kralja Tomislava 18. u Čakovcu, poznat da stavlja naglasak na čistoću linija i minimalizam, otmjenu klasiku i bezvremenski dizajn, uz dašak ležernosti, romantike i glamura.

(r)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*