Najbolja hrvatska slastičarka

NAJBOLJA HRVATSKA SLASTIČARKA MIRJANA ŠPOLJAR PRIPREMA KOLAČE u City Center ONE West, SAMO ZA VAS, DOĐITE!

Jedna od najboljih hrvatskih slastičarki, Mirjana Špoljar, u petak, 17. studenog u City Centru One West, od 18 do 20 sati priredit će samo za Vas svoje najbolje delicije, kojima ćete oduševiti svoje osjete i istinski uživati u njezinim slatkim čarolijama.

Tom će prigodom biti predstavljen i novi Kenwood Cooking Chef (Model KCC9060S), revolucionaran kućanski aparat na kojemu će Mirjana napraviti kremu za svoj fantastičan kolač i time prikazati jednostavnost korištenja uređaja i njegovu multipraktičnost. Na ovom ugodnom dvosatnom druženju, na kojega Vas od srca pozivamo, želeći ga pretvoriti u jedan od onih događaja koje ćete pamtiti, moći ćete postavljati pitanja te se uputiti na koji način aparat radi. Svoje će magične specijalitete Mirjana upriličiti ispred trgovine Elipso, u kojemu se navedeni aparat i prodaje. U sklopu eventa, posjetitelji će imati priliku isprobati kavu punog okusa pripremljenu na vrhunskim De’Longhi aparatima za kavu.

DRUGA PREZENTACIJA

Ovom prilikom najavljujemo i kako je sljedeći ovakav kulinarski događaj planiran za subotu, 9. prosinca, a tom će prigodom naša majstorica Mirjana upotrijebiti drugačiji recept. I tada će se, uz predstavljanje Cooking Chefa, kuhati i kava na vrhunskim De’Longhi aparatima za kavu. 

ŠTO TREBATE ZNATI O KENWOOD-u?

U Kenwoodu ponosno dizajniramo i proizvodimo moderne, atraktivne i učinkovite kuhinjske uređaje od 1947. godine. Kao stručnjaci u pripremanju hrane, naš je fokus na to da osiguramo da svaki proizvod Kenwood povećava Vaš užitak u kuhanju te redovito osigurava rezultate visoke kvalitete, sve s maksimalnom lakoćom. Koji god proizvod Kenwood odabrali, budite sigurni da ćete pripremiti savršen obrok.

Otkrijte inspiraciju: Uz samopouzdanje da ćete pripremiti izvrsna jela za sve prigode, uvidjet ćete da Vam raznolikost u uporabi naših proizvoda omogućuje da učinite više. Brzo ćete otkriti nove ideje, nova jela i nove recepte koji će svaki obrok učiniti posebnim. Zahvaljujući bezvremenskom dizajnu, Vaš proizvod Kenwood iz naraštaja u naraštaj krasit će Vašu kuhinju. Izgled naših uređaja jednako je trajan kao i kvaliteta u njihovoj proizvodnji, što jamči pametno ulaganje koje će Vas nastaviti oduševljavati godinu za godinom.

(Ela Kurić)

 

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*