Vizualni i kulinarski događaj

NAJBOLJA HRVATSKA SLASTIČARKA MIRJANA ŠPOLJAR PONOVNO KUHA SAMO ZA VAS, PRIDRUŽITE SE UŽIVANJU I DOĐITE. A ČEKA VAS I IZNENAĐENJE- SANJA DOLEŽAL!

iznimno zadovoljstvo ponovno Vas pozvati na prekrasan vizualni i kulinarski doživljaj na kojemu smo već jednom pokazali spoj kulinarstva i tehnologije. No, ovoga smo puta otišli i korak dalje…

Jedna od najboljih hrvatskih slastičarki, Mirjana Špoljar, u subotu, 9. prosinca u City Centru one West, od 18 do 20 sati priredit će, po drugi puta u manje od mjesec dana, samo za Vas svoje najbolje delicije, kojima ćete oduševiti osjete i uživati u njezinim slatkim čarolijama koje će spraviti posebno za Vas.

Ali, uživanju ovdje nije kraj, dapače, dolazi nam i mega-uspješna zvijezda! Naime, posebna gošća na ovom događanju bit će jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i svestrana voditeljica, Sanja Doležal iz legendarnih Novih fosila! Posebno smo sretni i počašćeni time da je pop-ikona koju obožavaju sve generacije, od najmlađih pa do onih u ‘’zlatnim’’ godinama, pristala uveličati ovaj vizualno-kulinarsko-pjevački show.

Vjerujemo da će Vas zabavljačko umijeće Sanje i ono kulinarsko Mirjane, privući na našu prezentaciju, na kojoj Vas s radošću čekamo.

I ovom će prigodom biti predstavljen i novi Kenwood Cooking Chef (Model KCC9060S), revolucionaran kućanski aparat na kojemu će Mirjana napraviti kremu za svoj savršeni kolač napravljen po njezinoj recepturi, ali ovoga puta drugačijoj od one koje smo kušali na prošloj prezentaciji. Svojom će pripravom prikazati jednostavnost korištenja uređaja i njegovu multipraktičnost.

Uz predstavljanje Cooking Chefa, Mirjana će kuhati kavu na vrhunskim De’Longhi aparatima za kavu. Svi će je posjetitelji odmah i degustirati te uživati u njezinom punom okusu.

Na ovom ugodnom dvosatnom druženju, u svečanom adventskom ozračju na kojega Vas od srca pozivamo, jer želimo da pamtite ovo događanje, slobodni ste postavljati pitanja te se uputiti na koji način aparat radi. Svoje će magične specijalitete Mirjana upriličiti ispred trgovine Elipso, u kojemu se navedeni aparati i prodaju, a Sanja će Vas zabavljati svojom vrckavošću, duhovitošću i razigranošću zbog čega i jest toliko omiljena i rado viđena svugdje.

Stoga, ne čekajte, dođite sa svojom obitelji, prijateljima i u ugodnom društvu provedite s nama i našim zvijezdama lijepu prosinačku noć u blagdanski uređenom ambijentu.

Čekamo Vas, uživat ćete u Sanjinim i Mirjaninim čarolijama!

(Ela Kurić)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*