Međimurje Press
Showtime

Ispraćaj uz dobre želje našoj predstavnici na izboru Miss Hrvatske

HOĆE LI PAULA PERCAČ DONJETI TITULU MISS HRVATSKE U MEĐIMURJE

Bliži se finale najstarijeg izbora ljepote kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu.  Direkcija Miss Hrvatske predstavila je ovogodišnje finalistice koje će se boriti za titulu najljepše.  Djevojke su završile s pripremama u Hotelu Slavonija u Vinkovcima.

Od 23.09. boraviti će u Hotelu Ilirija u Biogradu na Moru, gdje ih očekuje uvježbavanje koreografije i scene. Finalna večer održat će se u Ilirija event prostoru Arsenal, u Zadru, 26.09.2017. godine. Djevojke će predstaviti najnovije kolekcije dizajnera Marine Lacković- Larie, Ivane Jurić, AXA Moda by Božica Juraković, LamarpeGalko, JO JO nakit, Chantal, Hὄgl cipele, Royal Cotton i Borovo.  Glavni dizajner večeri bit će Iggy Popović koji je u suradnji Direkcije Miss Hrvatske i Kutjeva d.d. napravio humanitarni projekt „ Njegujmo život“  za udrugu Debra.  Završni dio projekta održat će se u event prostorijama Arsenala, gdje će buduća Miss Hrvatske predstaviti svoj humanitarni projekt pod nazivom „ Beauty with a Purpose „ s udrugom Debra.

Projekt “Njegujmo život” donirati će i naša predstavnica Miss Međimurja PAULA PERCAČ i to poklonom za dobrotvorni bal, simbolom “međimurskog cekera”, a koji je specijalno za tu priliku pripremila TZ Međimurske županije.

Paulu će tom prilikom pozdraviti i zaželjeti što bolji plasman na izboru Miss Hrvatske župan Međimurske županije Matija Posavec.

(r)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja