Međimurje Press
IT

Huawei Apps UP natjecanje se vraća s novčanom nagradom od preko milijun dolara!!!

Huawei je otvorio treće izdanje Huawei Global App Innovation Contest (Apps UP) natjecanja u sklopu kojeg pozivaju programere iz cijelog svijeta da testiraju svoje vještine i ideje. Treće izdanje ovog natjecanja za najbolje pametne aplikacije i značajke otvoreno je 24. lipnja, a registracije i prijave su sada moguće na globalnoj razini.

Uz ovogodišnju temu “Zajedno inoviramo”, Apps UP natjecanje donosi bogati nagradni fond od preko milijun američkih dolara kao i kod prethodnih izdanja, sve u svrhu poticanja prijava i izrade pametnih rješenja koje korisnicima donose besprijekorno i inovativno iskustvo. Ova platforma, osim korisnicima, donosi proboj na svjetsku programersku scenu brojnim developerima što potvrđuju i brojke od 10.000 prijavljenih rješenja od gotovo 10.000 programera.

„Ovo je natjecanje aktivno sad već treću uzastopnu godinu“, rekao je Wang Yue, predsjednik Huawei Consumer Cloud Service Application Ecosystem BU, na eventu otvaranja procesa prijava. „Huawei se nada da će na globalnoj razini udružiti vještine programera kako bi donio pametne aplikacije i značajke u svoje uređaje za sve korisnike širom svijeta, za digitalnu budućnost koja počinje sada.”

Huawei Apps UP 2022. donosi 7 kategorija nagrada u 5 regija

Natjecanje koje je pokrenuto u Europi, Aziji i Pacifiku, Latinskoj Americi, Bliskom istoku i Africi te Kini istovremeno, podijeljeno je u sljedeće faze: registracija i prijava, preliminarni, javni pregled i regionalno finale. Uz najbolju aplikaciju, najbolju igru, najbolju aplikaciju društvenog utjecaja, nagradu za najbolju aplikaciju koja pokriva širi spektar potreba i nagradu Tech Women’s, natjecateljska regija Kina ove godine dodaje nagradu za najbolju inovaciju Huawei mobilnih usluga (HMS). Ova kategorija potiče razvojne programere da stvaraju aplikacije koje će integrirati nove mogućnosti i usluge HMS-a. Također, nova kategorija i nagrada Student Innovation Award, odaje priznanje izvanrednim studentskim programerima koji prikazuju inovativne radove obogaćene besprijekornim iskustvom umjetne inteligencije. Osmišljene su i posebne nagrade za neke natjecateljske regije u svrhu lokalizacije ekosustava HMS-a, uključujući najbolju arapsku aplikaciju u natjecateljskoj regiji Bliskog istoka i Afrike, nagradu za najbolju inovaciju u igri u regiji Latinske Amerike i AppGallery Rising App Star u regiji azijsko-pacifičkog natjecanja.

Huawei Apps UP 2022. donosi nove uzbudljive benefite za natjecatelje

Ovogodišnji natjecatelji također se mogu dočepati niza uzbudljivih poticajnih benefita, uključujući vaučere za usluge bez servera iz AppGallery Connecta. Usklađujući se sa svojom strategijom besprijekorne umjetne inteligencije, Huawei je objavio brojne HMS mogućnosti koje podržavaju niz uređaja i kontinuirano pružaju bolje AI iskustvo za korisnike u različitim okolnostima i potrebama. Huaweijev HMS ekosustav nastavit će osnaživati ​​mnoge mlade razvojne programere. Apps UP, kao jedna od mnogih dostupnih platformi koja im omogućava da se pridruže HMS ekosustavu, potaknut će programere da kreiraju revolucionarnije AI aplikacije i usluge u brojnim područjima, za publiku diljem svijeta.

Hrvoje Ratkić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja