Huawei Mate 20 Pro ruši rekorde

Tehnološki gigant Huawei objavio je kako njihov Mate 20 Pro polako postaje najprodavaniji uređaj u povijesti kompanije. Ovo potvrđuju brojke o prednarudžbama. Naime, tijekom prvih 10 dana prednarudžbi, Mate 20 Pro uspio je privući čak 40% više kupaca nego što je to P20 Pro učinio početkom godine.

Mate 20 Pro tako je postao Huaweijev uređaj s najviše prednarudžbi u zapadnoj Europi. Walter Ji, predsjednik Huawei Western Europe’s Consumer Business Group-a istaknuo je kako se „pobjednička kombinacija inovativnih tehnologija na Mate 20 Pro uređaju pokazala neodoljivom te kako ljudi diljem Europe odabiru Huaweijevu tehnologiju kako bi si olakšali život“. „Novi uređaji osvojili su brojne nagrade te su prvotne reakcije recenzenata izuzetno pozitivne, a znamo kako će oni koji su odlučili svoje povjerenje dati Huaweiju uskoro biti oduševljeni s inovacijama koje će im biti na dohvat ruke.“, zaključio je Ji.


Huaweijeva prisutnost u Europi tako sve više raste, a kompanija ne samo da prodaje mnoštvo uređaja na europskom tržištu, nego razmatra i mogućnosti implementacije 5G tehnologije u Europi. Također, prodaji Mate 20 Pro uređaja na ovom tržištu pomogla je i činjenica da su prednaručitelji zajedno s uređajem, ovisno o ponudi, mogli dobiti i Huaweijev bežični punjač, Huawei Watch GT pametni sat ili nano karticu.


Huaweijeva najnovija perjanica ima 6,39 inčni zakrivljeni OLED ekran rezolucije 3129 x 1440, a tu je i Kirin 980 procesor, 6 GB radne memorije, 128 GB proširive interne memorije, čitač otiska prsta integriran u zaslon uređaja te baterija kapaciteta 4200 mAh s podrškom za Huaweijev 40W Supercharge standard. Mate 20 Pro dolazi s 3 stražnje kamere koje ga čine izuzetno snažnim fotografskim uređajem, a pogotovo kada se iskoristi puni potencijal umjetne inteligencije.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2017. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 16 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

(Nika Turković)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*