medjimurjepress@gmail.com

Huawei Mate 40 Pro na vrhu DxOMark ljestvice

Prema najnovijoj DxOMark ljestvici, Huawei Mate 40 Pro je pametni telefon s najboljom kamerom na tržištu. Najnoviji Huaweijev flagship pametni telefon dobio je izvanrednih 136 bodova te se zasluženo popeo na vrh prestižne ljestvice zahvaljujući izvrsnim foto i video mogućnostima.

Najnoviji Huaweijev flagship pametni telefon, Mate 40 Pro, je zahvaljujući spektakularnim značajkama poput senzora veličine 1/1,28” i objektiva s otvorom blende f/1,9, senzora od 20 MP i tele-kamere s 5x optičkim povećanjem, ocijenjen kao najbolji foto i video mobilni uređaj trenutno dostupan na tržištu.

Prestižni portal dao je vrlo visoke ocjene tehničkih i fotografskih mogućnosti najnovijeg Huaweijevog modela, a ukupna ocjena iznosi 136 bodova. Fotografske mogućnosti ocijenjene su sa 140 bodova zahvaljujući izvanrednim performansama u svim podkategorijama i nevjerojatno intuitivnom korisničkom iskustvu pri snimanju fotografija. Ako se pažljivije promotri ova kategorija, vrijedi spomenuti da su najvišim ocjenjenama, nagrađeni parametri ekspozicije (109), boje (104) i teksture (101).

Novi Huaweijev flagship također impresionira svojim video mogućnostima, postavljajući nove standarde kada je riječ o pametnim telefonima. To potvrđuju i ocjene u video kategoriji, gdje ključni parametri uključuju autofokus (105 bodova), šum (105), stabilizaciju (102), ekspoziciju (102) i zumiranje (88), dok ukupna ocjena video mogućnosti iznosi 116 bodova.

Huawei Mate 40 serija zadržava DNA Mate serije. Tijekom posljednjih osam godina predstavljeno je 10 izvanrednih uređaja iz serije Mate, a sada najnoviji flagship pametni telefoni podižu Mate na novu razinu s najboljom tehnologijom na tržištu. Veliki napredak ostvaren je na području korisničkog iskustva, zahvaljujući Huaweijevim velikim ulaganjima u istraživanje i razvoj, a Huawei je još jednom pokazao kako proizvodi pametne telefone s najboljim video i foto mogućnostima na tržištu.

Tijekom lansiranja Mate 40 serije, Huawei je predstavio i FreeBuds Studio, prve kompanijine naglavne slušalice s funkcijom poništavanja buke i Porsche Design Huawei Watch GT 2, a najavljene su i pametne naočale Huawei x Gentle Monster Eyewear II koje će biti globalno dostupne, kao i bežični Sound Wireless Hi-Fi.

Cjelokupna recenzija DxoMark-a dostupna je na sljedećoj poveznici.

Luka Bojić

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*