Međimurje Press
IT

Huawei se vratio s novim proizvodima! Provjerite što sve dolazi osim novih laptopa i sklopivog pametnog telefona!

Tema nadolazećeg globalnog predstavljanja bit će moderan način života u kojem koristimo ekosustav povezanih proizvoda koji nam pomažu u raznim situacijama, uključujući pametni dom, zdravlje i fitness i pametni ured. Nova rješenja korisnicima mogu znatno olakšati svakodnevicu i rad te izgladiti interakciju njihovih uređaja. Predstavljanje će se održati 23. lipnja 2022. u Istanbulu, u Turskoj.

Otkrijete inovacije iz Huaweija

Huawei ne prestaje podizati ljestvicu, a najavljeni uređaji bit će značajan dodatak već bogatoj ponudi pametnih telefona, prijenosnih računala i nosivih uređaja. Tijekom nadolazećeg predstavljanja, Huawei će se posvetiti potrebama svih korisnika koji traže snažan uređaj za svaku poslovnu i privatnu situaciju ne bi li postao neizbježan dio njihove svakodnevice.

Svi smo dobro upoznati s prostornim i tehnološkim ograničenjima naših radnih mjesta gdje većina radi s prijenosnog računala. Novi Huawei PC uređaji kombinirat će najbolje značajke prijenosnog računala i monitora te će se time suprotstaviti tradicionalnom stolnom računalu stoga vrijedi provjeriti o kakvim uređajima je riječ, a naročito ako radite iz kućnog ureda. Huawei je pripremio iznenađenje i za korisnike iz kreativne industrije čiji rad zahtjeva specifično korištenje digitalnog zaslona poput izravnih bilješki ili crtanja. Huawei pažljivo prati promjenjive potrebe i očekivanja korisnika pa je za njih pripremio niz uređaja za široku upotrebu.

Predstavljanje novih uređaja ne bi bilo potpuno bez novih pametnih telefona naročito zato što je Huawei najpoznatiji po tom segmentu. Ovog ljeta Huawei će predstaviti najlakši sklopivi pametni telefon na tržištu do sada i time potvrditi svoju vodeću poziciju na tržištu sklopivih telefona. Nakon ove premijere, tvrtka će službeno posjedovati najrazvijeniju liniju proizvoda u kategoriji sklopivih uređaja. Nadolazeći sklopivi pametni telefon predstavlja novu razinu inovacije, s dizajnom preklapanja prema van i ravnim preklapanjem, impresivnim zaslonom te vodećim značajkama koje osiguravaju odlične performanse.

Huawei će također predstaviti dva nova modela iz etablirane serije pametnih telefona poznate po inovativnim rješenjima i pristupačnoj cijeni. Od značajki poput velikog zaslona, dugog trajanja baterije i kapaciteta za pohranu, do predivnog dizajna, glatkog iskustva korištenja i pouzdane kvalitete, novi pametni telefoni će korisnicima pružiti novo iskustvo korištenja koje kombinira najbolje iz svijeta tehnologije i mode.

Ljubitelji nosivih uređaja i ljubitelji glazbe uživat će u predstavljanju novih slušalica stvorenih s posebnim fokusom na kvalitetu zvuka. Korisnici koji rade na daljinu i često se nalaze u bučnim okruženjima iznimno će cijeniti jasnoću i kvalitetu zvuka novih slušalica.

Dok proširuje portfelj svojih uređaja u svim kategorijama, Huawei nastavlja razvijati rješenja za sve scenarije, čineći svoje proizvode međusobno povezanijim nego ikad prije, a sve u svrhu pružanja vrhunskog korisničkog iskustva. Korisnici će međusobnom suradnjom više Huawei uređaja odjednom doživjeti besprijekorno iskustvo korištenja u svakoj situaciji.

Ivana Pluščec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja