Huawei Y6 2018 – potpuno nov način mobilne zabave

Novi pametni telefon Huawei Y6 2018 pruža posve novo audio i korisničko iskustvo za sve mlade korisnike

Huawei je lansirao novi Huawei Y6 2018, izvrsno dizajniran pametni telefon namijenjen mladim korisnicima. Y6 dostupan je u crnoj, plavoj i zlatnoj boji te pruža vrhunski doživljaj kombinirajući HD i Huawei FullView zaslon sa zapanjujućim audio sposobnostima. Huawei Y6 2018 opremljen je jednostavnim otključavanjem, bljeskalicom za automatsko osvjetljavanje, s EMUI 8.0 te dugim vijekom trajanja baterije. Sve te značajke u potpunosti opskrbljuju mlade korisnike svime potrebnim za najbolje mobilno iskustvo.

Pametni telefoni ušli su u razdoblje FullView zaslona pa tako i novi Huawei Y6 2018 ima 5.7 inčni HD + Huawei FullView zaslon što osigurava impresivan doživljaj korištenja. Uređaj je vrlo udoban u rukama zahvaljujući ergonomskom dizajnu i prekrasnom 2.5D zakrivljenom staklu. Također, ima i posebne audio značajke koje podržavaju zvuk jačine do 88 dB, što je mnogo glasnije od prosječnog telefona. Huawei Y6 2018 ima i karaoke postavku koja je dostupna nakon ažuriranja HOTA (HUAWEI Over The Air) što pretvara uređaj u pravu mini karaoke zabavu.

Novi pametni telefon podržava i opciju grupne glazbe koja je dostupna nakon ažuriranja HOTA. Ta opcija omogućava spajanje osam mobilnih telefona koje pretvara u zvučnike 5.1 surround zvuka nevjerojatne jačine. Kao dodatak, HUAWEI Y6 2018 podržava Histen tehnologiju na tri načina – blizu (zvučnik unutar slušalice), naprijed (efekt kazališnog prostora) te prednji (efekt koncerta) koji zajedno donose 3D zvuk. Huawei Y6 2018 podržava otključavanje licem pomoću algoritma za prepoznavanje pa uređaj može automatski prepoznati 1.024 točaka ljudskog lica i s velikom točnošću ih uskladiti s unaprijed pohranjenim podacima. Kad se uređaj upali, potrebno je samo pritisnuti zaslon za otključavanje.

Uređaj je opremljen prednjim fotoaparatom od 5 MP s bljeskalicom za automatsko osvjetljavanje i stražnjim fotoaparatom od 13 MP koji omogućuju snimanje fotografija iznimne kvalitete. Smart flash selfie toniranje omogućava ovom uređaju da automatski detektira osvjetljenje na licu objekta i inteligentno prilagođava razinu svjetline kako bi selfie izgledao potpuno prirodno.

Pametni telefon također podržava AR leću koja čini fotografije zabavnijima zahvaljujući postavkama za uljepšavanje, a najnoviji EMUI 8.0 sustav temeljen na Android 8.0 pruža brz i učinkovit korisnički doživljaj jer je 90% osnovnih operacija dovršeno u samo tri jednostavna koraka. S ciljem da impresionira mlade generacije, Huawei Y6 2018 donosi veliki broj tehnologija poput plutajućeg navigacijskog doka te podržava i brojne igre, dvostruki bluetooth, snimke zaslona s tri prsta, podijeljeni zaslon i mini zaslon, a sve to kako bi pružio vrhunski doživljaj prilikom korištenja uređaja.

Baterija kapaciteta od 3000 mAh, zajedno s tehnologijom Power Saving 6.0, dovoljno su snažne da omoguće 14 sati gledanja videa ili 57 sati slušanja glazbe. Huawei Y6 2018 ima trostruki utor za podršku za dvije NANO SIM kartice, kao i dodatnu Micro SD karticu do 256 GB dodatne pohrane.

Pametni telefon Huawei Y6 2018 dostupan je u Hrvatskoj kod ovlaštenih operatera i u slobodnoj prodaji po cijeni od 1.199,00 kuna.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2017. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 16 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

(KARLO PAVLIC)

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*