Kako život s tehnologijom može biti jednostavniji?

U svjetlu inovativnih ideja, Huawei je odlučio predstaviti novi koncept naziva Tech Genius. Tvrtki se, naime, u ulozi tehnološkog genija pridružuje Uroš Miklavčič koji će brinuti o stvaranju zabavnih i obrazovnih sadržaja koje ćete moći pratiti na službenim društvenim kanalima Huaweija u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.

Huawei je ujedno predstavio i novu komunikacijsku platformu, Huawei forum, kako bi omogućio svojim korisnicima kontinuiranu komunikaciju i tehnološku podršku u svakom trenutku. Kroz forum, korisnici će prvi puta imati priliku direktno komunicirati s predstavnicima kompanije te međusobno izmjenjivati iskustva i informacije o Huaweijevim pametnim telefonima.

S projektom Tech Genius, Huawei predstavlja inovativni koncept komunikacije s potrošačima. U svijetu gdje se granice između različitih vrsta sadržaja na društvenim mrežama brišu, važno je ponuditi nešto novo, pa tako Tech Genius nudi jedinstveni koncept koji će predstavljati život s tehnologijom i pritom ne zapostavlja ljudske odnose. Uz zabavni sadržaj, Uroš će pokazati kako život s tehnologijom može biti jednostavniji bez dodatnih opterećenja. Cilj je savladati tehnologiju i iz nje izvući ono najbolje –upravo će to Uroš demonstrirati pomoću nekoliko savjeta i trikova.

U svijetu tehnologije, Uroš je već dugo vremena poznat kao autor recenzija telefona te su-voditelj tehnološkog podcasta Apgrejd, bloger, vloger…, no ovoga puta će raditi na posve novom projektu gdje će za Huawei stvarati raznovrsni sadržaj na području Hrvatske, Slovenije i Srbije. Na projektu, Urošu se pridružuje i kreativni i tehnički asistent Peter Jenko, koji će se povremeno pojavljivati i ispred objektiva kamere.

Prvi videozapis možete vidjeti na Huawei YouTube kanalu, dok ćete djelić atmosfere iza kulisa događanja moći uhvatiti na ostalim Huawei društvenim kanalima, kao i sve ostale sadržaje povezane s Urošem i novim projektom. Sadržaj je popraćen urbanim i modernim vizualima, pa će tako biti vrlo prepoznatljiv.

(Nika Turković)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*