Korisnicima Huawei pametnih telefona u Hrvatskoj najviše se sviđa njihov dizajn i kamera

Provedena velika anketa među gotovo 1000 korisnika u Hrvatskoj

Vodeći se idejom da je korisničko iskustvo ključan element u kontinuiranom razvoju i poboljšanju svih proizvoda, tvrtka Huawei Technologies je provela online istraživanje među hrvatskim korisnicima Huawei pametnih telefona kako bi doznali njihova mišljenja i ocjenu zadovoljstva.

Tijekom mjeseca svibnja i lipnja, tvrtka Huawei se putem online ankete obratila svojim korisnicima kako bi ispitala njihovo zadovoljstvo s Huawei pametnim telefonima u nekoliko područja – dizajnu uređaja, kvaliteti stražnje i prednje kamere, izdržljivosti baterije i brzini njenog punjenja te omjeru cijene i kvalitete. Od svih segmenata ispitanih u anketi, ispitanici su najboljom ocjenom u najvećoj mjeri ocijenili dizajn Huawei uređaja, pri čemu ih je 93,2 posto dalo vrlo dobru i odličnu ocjenu.

Odličnom i vrlo dobrom ocjenom 92 posto korisnika je ocijenilo i stražnju kameru Huawei pametnih telefona, dok je 87,2 posto izrazilo zadovoljstvo omjerom cijene i kvalitete uređaja.

Također, vrlo su dobro ocijenjene brzina punjenja baterije i njena izdržljivost. Podjednak broj korisnika ocijenio je vrlo dobro do odličnom prednju kameru pametnih telefona (78,7 posto), dok je na jednak način brzinu punjenja baterije ocijenilo 83 posto korisnika.

Ukupno je 946 korisnika Huawei uređaja pristupilo istraživanju te izrazilo svoje stavove.

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*