Nova boja Huawei P20 pametnog telefona dostupna i u Hrvatskoj

Inovativnom tehnologijom završne obrade Huawei P20 u ruci sada ostavlja još bolji dojam

Huawei P20, pametni telefon predstavljen krajem ožujka u Parizu, dobio je novo ruho, a radi se o novoj Twilight boji, specifičnoj po svojim ljubičastim, plavim i tirkiznim nijansama. Inovativnom tehnologijom završne obrade Huawei je implementirao jedinstvenu novu boju u flagship model Huawei P20 Pro, a od sada se se može naći i na poleđini Huawei P20 modela.

Pantone, tvrtka koja se istaknula kao jedna od najvećih eksperata za boje u svijetu, izabrala je 2018. godine Ultra Violet kao boju godine. Upravo se ta boja presijava na pozadini novog Huawei P20 pametnog telefona, što potvrđuje da je novi detalj u sklopu P20 serije postao način diferencijacije na tržištu.

Nova boja inspirirana je Aurora Borealis svjetlošću, poznatom i pod nazivom polarna svjetlost. Specifična boja u kombinaciji sa zakrivljenim stražnjim dijelom omogućuje dobivanje širokog spektra boja. S novom bojom na Huawei P20 telefonu Huawei svojim korisnicima pruža jedinstevni dizajn uz suvremenu tehnologiju te vrhunske performanse. Ovaj visokokvalitetni uređaj koji sadržava 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a kad je memorija u pitanju, inspiriran je popularnim bojama, prirodnim fenomenom te igrom svjetla i sjene. Ima sve značajke pametnog telefona koji će zadovoljiti potrebe najzahtjevnijih korisnika nudeći pritom izuzetno dobar omjer cijene i kvalitete.

Huawei P20 bit će dostupan od sredine kolovoza u slobodnoj prodaji i kod teleoperatera, gdje će se moći pronaći po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3,999.00 HRK.

(Nika Turković)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*