Međimurje Press
IT

Nova Y70 dostupan po posebnoj promotivnoj cijeni do kraja srpnja!

Huawei nova Y70, Huaweijev najnoviji uređaj, dostupan je na tržištu po posebnoj promotivnoj cijeni od samo 999 HRK. Uređaj, čija je inače preporučena maloprodajna cijena 1499 HRK, moguće je kupiti po promotivnoj cijeni kod ovlaštenih prodajnih partnera do 31. srpnja.

Uređaj je nedavno predstavljen regionalnoj publici, a ubrzo zatim se našao i na lokalnom tržištu i to u dvije atraktivne boje, Crystal Blue i Midnight Black. Telefon sadrži sve značajke koje korisnici traže, uključujući bateriju koja se puni samo 2 puta tjedno, 128 GB memorije, trostruki AI sustav kamera te podršku svih najpopularnijih globalnih i lokalnih aplikacija.

Inovativne značajke i bezvremenski dizajn

Uređaj dolazi s velikim Huawei FullView zaslonom sa smanjenom emisijom plavog svjetla, što korisnicima omogućuje ugodnije iskustvo tijekom igranja igrica i gledanja videozapisa.

Trostruki AI sustav kamera uključuje glavnu kameru od 48 MP, ultraširokokutnu kameru s vidnim poljem od 120˚ i dubinsku kameru od 2 MP. Kamere telefona sadrže optimizirane algoritme koji smanjuju šum i povećavaju dinamički raspon, čime se dobivaju fotografije visoke rezolucije.

Kao i ostali Huawei pametni telefoni, uređaj dolazi s predinstaliranom AppGallery trgovinom aplikacija gdje korisnici mogu pronaći više od 187.000 globalnih i lokalnih aplikacija. Osim AppGalleryja, popularne globalne i lokalne aplikacije mogu se pronaći i preuzeti putem Petal Search pretraživača.

Pouzdan suputnik na duge staze

Nova Y70 pametni telefon opremljen je baterijom od 6.000 mAh koju je potrebno puniti samo 2 puta tjedno. Huawei SuperCharge tehnologija od 22,5 W može produžiti vijek trajanja baterije za 3 sata uz samo 10 minuta punjenja. Tako, primjerice, korisnici svoj uređaj mogu napuniti u kratkoj stanci od putovanja. A u trenutku kada baterija uređaja padne na 5%, automatski se pokreće Low Battery način rada koji će korisniku omogućiti još 12 sati trajanja baterije u stand by načinu rada.

Posebna promotivna ponuda

Nova Y70 pametni telefon dostupan je do kraja mjeseca po posebnoj promotivnoj cijeni od 999.00 HRK. Ponuda traje do 31. srpnja kod ovlaštenih distributera i prodajnih partnera.

Fred Krajačić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja