Međimurje Press
IT

Novi Huawei pametni telefon!

U očekivanju događaja na kojem će se 21. listopada predstaviti novi Huawei pametni telefon, posebna pozornost usmjerena je i na aplikacije koje će biti dostupne. Huawei je proteklih mjeseci radio na proširenju ponude sa svim važnim aplikacijama kako bi zadovoljio potrebe svojih korisnika.

Unatoč tome što prosječan korisnik ne koristi više od 100 aplikacija, izbor i dostupnost aplikacija su i dalje presudan parametar korisničkog iskustva.

Korisnici žele gotovo sve osnovne aplikacije koje ih povezuju i zabavljaju, kao što su TikTok, Facebook, Snapchat, WhatsApp, Viber, Tinder, Booking.com, Telegram i Zoom. Mnoge navedene aplikacije stižu već instalirane na novom Huawei pametnom telefonu iz nova serije, dok je ostale aplikacije moguće preuzeti preko AppGallery trgovine te putem Petal Search preglednika koji nudi link za preuzimanje aplikacije s web lokacije. Aplikacije se preuzimaju sa službenih stranica stoga su sigurnost i autentičnost osigurane. Pristup Netflixu, LinkedInu i Prime video aplikacijama također je dostupan putem Petal Search preglednika.

Svaki korisnik ima svoje potrebe i želje, no aplikacije su nam svima važne za pristup informacijama, navigaciji, financijama, savjetima za zdravlje te ostalim korisnim uslugama.

Proširenje bankovnih aplikacija

Korisnici nadolazeće nova serije pametnih telefona imat će pristup tisućama aplikacija iz više različitih kategorija. Uzmimo kao primjer aplikacije iz područja financija. AppGallery sada nudi bankovne aplikacije velikih banaka iz nekoliko zemalja srednje i jugoistočne Europe. Tako u AppGalleryju možete pronaći važne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a, ali i KeksPay te Aircash.

Huawei neprestano ostvaruje nova partnerstva s vodećim globalnim programerima aplikacija kako bi svojim korisnicima diljem svijeta osigurao besprijekorno korisničko iskustvo. No, Huawei također značajno proširuje i ponudu lokalnih aplikacija te ističe razvoj istih kao temeljem strategije AppGalleryja. Korištenjem lokalnih aplikacija korisnik ima mogućnost korištenja raznih popusta i promocija.

Korisne uslužne aplikacije koje su nadomak ruku

Uslužne aplikacije oduvijek su bile korisne, a tijekom pandemije su postale prijeko potrebne te nam omogućile sigurnu nabavu hrane i drugih važnih životnih potrepština tijekom izolacije. Osim Glovoa i Bolta, korisnike Huaweijevih mobilnih telefona oduševit će i nova količina dodatnih uslužnih aplikacija. Bolt je već dobro uspostavljena aplikacija među korisnicima s uslugom prijevoza po pristupačnoj cijeni, a Deezer i Tidal su primjeri vrhunske usluge streaminga glazbe po odličnoj cijeni.

Pametni telefoni su postali ključan alat za navigaciju od točke A do točke B. Uz tipične aplikacije za navigaciju, korisnici nadolazeće nova serije pametnih telefona na svom će uređaju pronaći Petal Maps. Radi se Huaweijevom visoko funkcionalnom alatu za navigaciju koji korisnicima nudi najkraće opcije putovanja te smjernice za korištenje javnog prijevoza. Visoka funkcionalnost krasi i ostale uslužne aplikacije koje Huawei pruža. Preglednik Huawei pruža glatko i besprijekorno korisničko iskustvo dok Huawei Cloud pohranjuje sve video zapise, slike, kontakte i bilješke. Korisnici se svakodnevno oslanjaju na uslugu spomenutih aplikacija te sve više koriste i Huawei Mail Client za povezivanje sa svojom elektroničkom poštom.

Veći broj aplikacija

Huawei je posljednje dvije godine blisko surađivao s developerima na uvođenju novih i poboljšanih aplikacija koje odgovaraju potrebama svakog korisnika. Najviše se radilo na proširivanju ponude u kategorijama navigacije, financija i mobilnih igara. U navedenim kategorijama korisnici sada mogu pronaći najpopularnije svjetske te regionalno i lokalno specijalizirane aplikacije.

U nadolazećim mjesecima korisnici će moći uživati ne samo u mnoštvu aplikacija koje rade na HMS-u, već i u svim dodatnim aplikacijama dostupnim putem pretrage u Petal Searchu.

Dostupnost Huaweijevih aplikacija u kratkom je vremenu ostvarila značajan rast, a korisnici će imati pregršt dostupnog sadržaja koji im je nadomak ruke.

Katarina Lucija Golubić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja