Međimurje Press
IT

Zaronite i istražite čudesni svijet morskih dubina s Watch GT 3 Pro pametnim satom!

Bijeg iz svakodnevice, pogotovo u doba godišnjih odmora koje silno iščekujemo, upravo je ono što treba svakome od nas. Pritisnuti svakodnevnim izazovima i stresovima užurbanog modernog tempa života, pokušavamo uhvatiti nekoliko minuta mira da se odmorimo, izbacimo iz sebe sve što nas muči i da se resetiramo na tvorničke postavke. Stručnjaci obično preporučuju redoviti unos zdravih namirnica, tjelovježbu i unos dovoljne količine vode kao osnovne korake pri zdravijem psihofizičkom stanju. U tome nam pomažu pametni satovi koji su, uz pametne telefone, unazad posljednjih nekoliko godina postali najprodavaniji tehnološki uređaji na tržištu. Huawei pametni satovi iz godine u godinu dobivaju osvježene i nadograđene softvere koji sve više oduševljavaju svoje korisnike. Huawei je ovog proljeća sve ljubitelje renomirane serije Watch GT pametnih satova nagradio s najnovijim modelom. Dugoočekivani Watch GT 3 Pro spaja izvrsnu izradu s estetikom, podižući zdravlje i kondiciju do vrhunca, pa čak i do neistraženih teritorija koji nakon korištenja ovog sata više neće biti neistraženi.

Visoka tehnologija u luksuznom izdanju

Ono što svakome prvo zapadne za oko kod Watch GT 3 Pro sata je impresivna kombinacija elegantnog dizajna te vrhunske izrade i materijala. Kao i svoji prethodnici, sat korisnicima nudi izbor između dvije veličine različitih izrada. Sat od 46 mm izrađen je od titanijuma, a manja verzija od 43 mm od bijele keramike dok oba AMOLED zaslona krasi safirno staklo.

Što se funkcionalnosti tiče, sat krasi novi dizajn korisničkog sučelja, snažna baterija s brzim punjenjem te najnovija mogućnost mjerenja EKG-a, što je sjajan dodatak kojim nadziremo zdravlje, uz već standardne funkcije mjerenja kisika u krvi, praćenja kvalitete sna i razine stresa i cjelodnevnog praćenja otkucaja srca. Watch GT 3 Pro korisnicima omogućuje vježbanje u više od 100 različitih načina rada, a osim standardnih disciplina poput trčanja, plivanja i dizanja utega, ovaj sat od sada korisnicima omogućuje i ronjenje do dubine od 30 metara.

Istražite do sad neistražena čuda pod vodom

Novi sat može se pohvaliti s IP68 i 5 ATM ocjenama za vodootpornost, a također je izdržao i 200 ciklusa pritiska vode pa time podržava duboko uronjavanje. Ukratko rečeno, s ovim satom možete roniti i na dubini do 30 metara, a on će vam pokazivati sve podatke o vašem ronjenju u stvarnom vremenu, kao što su dubina, trajanje i brzina zarona. Također, sat će vas automatski podsjetiti ako ste zaronili preduboko ili prebrzo.

Analizom dobivenih podataka možete kontrolirati svoju tehniku zarona i izranjavanja te prema tome ravnati vaš sljedeći ronilački pohod. Svatko tko je ikad ronio, pa makar i blizu plićaka, zna da se na morskom dnu mogu zateći veličanstveni prizori vrijedni fotografiranja. Ponesite sa sobom jedan od najnovijih pametnih telefona Huawei nova serije koji su opremljeni najsuvremenijom tehnologijom kamere, nova 9 SE ili nova Y70 i pohvalite se fotografijama visoke rezolucije na svojim društvenim mrežama. Uređaji dolaze s AppGallery trgovinom i Petal Search pretraživačem pa se instaliranje aplikacija poput TikToka, Facebooka, Instagrama, Messengera, Snapchata, WhatsAppa i Vibera vrši u svega par klikova.

Ivana Pluščec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja