Izabrana je četvrta superfinalistica Miss Hrvatske – Ana Marija Stančerić

Izabrana je četvrta superfinalistica Miss Hrvatske u kategoriji “Intervju”

Ana Marija Stančerić pobjednica je kategorije Intervju, mentora Davora Garića

Ana Marija osvojila je 50 bodova i plasirala se u superfinale Miss Hrvatske. Druga po redu je bila Ivona Zednik s osvojenih 30 bodova, dok je treća bila Marita Šegvić s osvojenih 20 bodova.

Konkurencija u kategoriji ”Intervju” ove je godina zaista bila opasna. Mislim da to svakako možemo pripisati aktivnim bavljenjem društvenim mrežama, gdje mladi šeraju brojne trenutke iz svojeg života objavama ne samo na fotografijama, nego i Instagram storyjima, live prijenosima i videima. gdje mnogi skupljaju iskustvo ”pričanja pred kamerama” i odlično barataju  opuštenim razgovorom dok ih se snima.

To su pokazale i naše ljepotice – vedrinu, spontanost i iskrenost! Upravo je to ono što tražimo kod nove Miss Hrvatske. Pobjedu u kategoriji ”Intervju” odnijela je Ana Marija Stančerić koja svojom pričom  pred kamerama zaista osvaja na prvu. Šarmantni odgovori, iskrena i otvorena ali dovoljno misteriozna, opuštena i zabavna… Sve je to pokazala Ana Marija i osvojila ulazak u super finale! – izjavio je Davor Garić , voditelj, novinar i glumac.

(T.Bulić)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*