Japanska metoda make-up

Dobar izgled trajno i u svim životnim situacijama daje osjećaj sigurnosti i samopouzdanja. Svaka žena želi biti savršeno njegovana u svakom trenutku, no to zahtijeva i velika odricanja i ulaganja. Kako tehnologija napreduje svakoga dana, tako se konstantno pomiču granice mogućnosti u kozmetičkom svijetu, zahvaljujući metodama trajne šminke, savršen izgled u svakoj situaciji nije više neostvariva želja. 

Trajna šminka ili Contour Make-up omogućuje korigiranje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica, najčešće obrva, usana ili trepavica. Metoda pruža besprijekoran i konstantan make-up, ističe sve detalje i karakteristike lica, omogućuje ispravljanje i ispunjavanje svih individualnih estetskih zahtjeva te pruža osjećaj konstantne ljepote.

Obrve

Od potpunog pomjeranja luka, do popunjavanja kroz postojeće dlačice – ali prateći fizionomiju lica – vaše obrve će podariti licu potpuno novi i vedriji izgled. U opticaju je i “japanska metoda” (iscrtavanje “dlačica po dlačica”) jer u tom slučaju obrve djeluju vrlo prirodno.

Oči

Radi se izvlačenje linijom gornjih kapaka (tkz. eye liner) a po želji može i donjih. Mogu ići cjelom dužinom kapka, a mogu biti djelimične. Debljina linija i izbor boje su individualni.

Usne

Kod usana se radi izvlačenje kontura linija usana, ali i popunjavanje cijele površine usana (po želji klijenta), čime se može postići izvjesna korekcija usana i izražajnost. Spektar boja će vam pomoći da izaberete boju koja najviše odgovara vašem licu i boji kože.

Trajna šminka Vam omogućuje prirodan izgled u svako doba. Mnogi će u Vašoj okolini primijetiti razliku, ali taj zahvat učiniće da ne izgledate kao da imate šminku, nego kao da Vam i ne treba. Tretman je jednostavan i bezbolan, a metoda se izvodi aplikacijom boje nekoliko milimetara pod kožu.

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*