Kandidatkinje za Miss Hrvatske

Predstavljamo Vam prekrasnih 16 finalistica koje se natječu za Miss Hrvatske 2018. te će samo jedna od njih postati nova Miss i predstavljati će našu zemlju u Kini na otoku Sanya 8.prosinca 2018.  

Najljepše žene Hrvatske okupile su se u hotelu Vrata Krke gdje se pripremaju za nadolazeću finalnu večer Miss Hrvatske,  kada će samo jedna od njih ponijeti lentu najljepše.

Djevojke na priprema snimile su svoj prvi modni editorijal predstavljanja pod budnim okom fotografa Borisa Mataković što ćemo uskoro moći vidjeti i u našem mediju.

Za ljepotu finalistica zaslužne su vješte ruke frizera studija Marcela, a  vizažisti Učilišta Profokus u suradnji s Eveline Cosmetics su se pobrinuli za savršen make up .

Direkcija Miss Hrvatske ponosi se što su većina županija zastupljene jer sve djevojke finalistice su pobjednice svojih županija, te su se tako plasirale u samo finale Miss Hrvatskekoje se održava 01.09. u Čakovcu uz izravan prijenos HRT-a.

Djevojke trenutno uvježbavaju plesnu koreografiju pod vodstvom koreografkinje Marine Mihelčić , a Tihana Harapin Zalepugin casting managerica s ljepoticama uvježbava njihove modne izlaske te otkriva djevojkama kako se što bolje predstaviti na finalnoj večeri.

Ovo su finalistice  Miss Hrvatske 2018.

DARIA BEDEKOVIĆ

ANA MARIJA STANČERIĆ

ANTONIJA LIZARIĆ

DORA BOJKO

DORA HORVAT

IVANA MARUŠIĆ

IVANA MUNDIĆ DUJMINA

IVANA MUDNIĆ DUJMINA

IVONA ZEDNIK

IVONA ZEDNIK

LUCIJA DAMJANOVIĆ

LUCIJA DAMJANOVIĆ

MARTA ŠEGVIĆ

MARTA ŠEGVIĆ

MIA ŠTULIĆ

MISA ŠTULIĆ

MONIKA BOGDANIĆ

NIKA MIKULEK

NIKA MIKULEK

SUZANA BLAŽANOVIĆ

SUZANA BLAŽANOVIĆ

 

TINA BAČIĆ

VALENTINA BRZUHALSKI

(Foto: Boris Mataković)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*