medjimurjepress@gmail.com

Air France lansirao uslugu Ready to fly!

Air France lansirao uslugu “Ready to Fly” – bržu provjeru zdravstvenih dokumenata prije putovanja

Inovativna usluga koja omogućava kupcima da prije dolaska u zračnu luku imaju sve potrebne  zdravstvene dokumente

–  za jednostavna putovanja bez uzastopnih provjera

Air France od početka krize uzrokovane virusom COVID 19 čini sve da svojim putnicima olakša putovanje i omogući što jednostavniju provjeru zdravstvenih dokumenata koje zahtijevaju vlasti države odredišta. Te se informacije ažuriraju u stvarnom vremenu na web mjestu TravelDoc Passenger View – TravelDoc.Website.

Uz slogan “Ready to fly”, zrakoplovna tvrtka ide korak dalje. Usluga je osmišljena tako da putnici  nekoliko dana prije polaska dobiju e-poštu s pozivom da svoje zdravstvene dokumente prebace na internetsku platformu Air Francea. Ti se dokumenti zatim provjeravaju, a ako su potpuni i točni, putniku se šalje poruka o potvrdi. Izdane ukrcajne karte tada su označene oznakom “Ready to fly”, što omogućuje brzu obradu u zračnoj luci na dan polaska.

Ako dokument nedostaje ili je nepotpun, putnici dobivaju obavijest s pozivom da prenesu dokumente koji nedostaju ili ih pokažu u zračnoj luci na dan putovanja.

“Ready to fly”  je besplatna i neobavezna usluga koja osigurava ugodnije putovanje putnika kroz zračnu luku, uklanjanjem uzastopnih provjera.

Uspješno testiran od lipnja, “Ready to Fly” bit će dostupan od 17. srpnja na određenim odredištima, a tijekom ljeta će postupno uvoditi na sve veći broj odredišta.

Ivana Radić

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*