Međimurje Press
Korisni savjeti

Azbest u Orehovici

Pozivaju se svi vlasnici odnosno korisnici građevina na kojima se nalazi azbest, s područja Općine Orehovica, da radi planiranja sustava gospodarenja građevnim otpadom koji sadrži azbest odnosno salonitne ploče, dostave podatke o lokacijama na kojima se nalaze takvi objekti (kuće, poljoprivredni objekti, garaže i slično), procjeni količine, vrsti i statusu materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad.

Podaci će se nakon prikupljanja proslijediti Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a sve sa ciljem što učinkovitijeg sustava evidencije, sakupljanja i pravovremenog zbrinjavanja azbestnog otpada na području Općine Orehovica i Međimurske županije.

Rok za prijavu je zaključno do 25. kolovoza 2017. g., dostavom popunjenog i potpisanog Obrasca prijave objekta u kojima se nalazi azbest, osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Orehovica, ili putem mail adrese: opcina-orehovica@ck.t-com.hr, svakog radnog dana od 7:00 do 15:00 sati. Sve dodatne informacije dostupne su na broj telefona 040/635-275.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja