BESPLATAN WEBINAR – Kako koristiti Facebook za prodaju?

Za svaki 1 sat koji provedete sa nekim tko vam može pokazati kako nešto napraviti morate potrošiti 7 sati da to sami naučite

Ako koristite Facebook za promociju i prodaju svojih proizvoda ili usluga, prijavite se na BESPLATAN WEBINAR na kojem ćemo vam pokazati kako 4 RAZLOGA:

  • Slaba posjećenost na Facebook stranici.
  • Slaba konverzija od posjetitelja do kupaca.
  • Loša ili nikakva komunikacija preko potencijalnim kupcima.
  • Slaba vidljivost vašeg brand-a ili proizvoda na internetu.
Utječu na vaš posao, prodaju i motivaciju da naučite kako ispravno koristiti ovaj fenomenalan marketinški kanal.
PRIJAVA ZA WEBINAR 21.04.2018 u 20:00h
Broj mjesta je ograničen
Facebook Marketing je neosporno najbolji način za bilo koju tvrtku da podigne svijest i poveća interes za svoje proizvode ili usluge. U sklopu Grow Up Master Class programa ćemo vam pokazati moćne koncepte prodaje preko Facebooka koje vaši kupci ne mogu ignorirati

Najprecizniji promotivni kanal
Nikada do sada nismo imali toliko precizne informacije o ponašanju, interesima i potrebama potencijalnih kupaca, a Facebook vam omogućava da korištenjem tih podataka izaberete i platite reklamu samo za one kupce koji će prvi kupiti vaše proizvode ili usluge.

Najbrži rezultati promocije
Hoće li kupci reagirati na vašu reklamu ili proizvod? Da smo odabrali pravu sliku, opis, poruku, proizvod? Sva su ovo pitanja na koje samo Facebook može dati odgovor u roku od 24 sata..

Facebook je najpovoljniji kanal za promociju
Ni jedan drugi kanal vam neće omogućiti da za 1 EUR pokažete svoju reklamu 300-500 specifično ciljanih potencijlanih kupaca i osigurate 10 X povrat na uloženo u reklamu.

PRIJAVA ZA WEBINAR 21.04.2018 u 20:00h
Broj mjesta je ograničen
WEBINAR – Kako koristiti Facebook za prodaju, je dio serije od 100 video savjeta koje svaki dan objavljujemo na našoj Grow Up Academy Facebook Stranici i YouTube Kanalu..
(Ivica Penić)
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*