Besplatne radionice pisanja Erasmus + projekata

Udruga Besplatno poziva sve organizacije mladih i mlade željne znanja o Erasmus programu i kako pisati projekte.

Pridružite nam se i saznajte sve o Erasmus programu te naučite pisati projekte za mlade u Erasmus programu. Znanje koje ćete dobiti na radionicama je praktično i realno znanje iz iskustva provedbe mnogih projekata diljem Europske Unije. Projekt je financiran od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt provodi udruga Besplatno, čiji članovi imaju preko 5 godina iskustva u pisanju i organizaciji ovih projekata diljem Europske Unije. Projekt se provodi u suradnji sa Centrom za mlade grada Zagreba.

Radionice će se održati u Centru za mlade grada Zagreba na adresi Gajeva 2, drugi kat.
Prijave na linku https://goo.gl/forms/M1q2F5hV8AchT7fy1 Više info na FB eventu: www.facebook.com/events/161544571395564/

Subota 09.02. 2019. / 16:30 – 18:00h Prezentacija o Erasmus + programu
Prvi dio radionica sastojati od prezentacije Erasmus programa i mogućnosti gdje se mladi mogu uključiti od projekata razmjena mladih, Europske volonterske službe, treningu osoba koje rade s mladima pa do studiranja u drugim članicama EU.

Subota 09.02. 2019. / 18:00 – 21:30h Radionica pisanja projekata
Nedjelja 10.02. 2019. / 16:30 – 21:30h Radionica pisanja projekata
Drugi dio radionica namjenjen je za bilo koga tko se želi baviti pisanjem projekta u Erasmus plus programu, takozvani Youth exchange i Training course. Projekti koje je zbilja lako napisati i samo treba malo kreativnosti i istraživanja. Mi ćemo vam dati upravo praktično iskustvo i zajedno ćemo osmisliti cijeli projekte od ideje do realizacije. Radionice pisanja projekata se međusobno nastavljaju jedna na drugu (subota i nedjelja).

Ove radionice su dio projekta “Informiranje o Erasmus+ i pisanje projekata” koji je financiran od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

ROBERTO MESIR

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*