Bučino perfume hit ovog ljeta

UNISEX KVALITETA U NOVOJ KREACIJI PARFEMA DEJANA LEVAČIĆA

Da je domaće bučino ulje zdravo i ljekovito, to smo već odavno znali, jer obiluje željezom, manganom, magnezijem, bakrom, cinkom i selenom te vitaminima C, E, D, K i B, a osim orašastog okusa, jelima daje i specifičnu aromu.

Od danas imamo parfem s glavnom notom bučinog ulja i oraha, kojeg je kreirao Dejan Levačić, koji kaže da će parfem biti osvježenje tijekom ovog ljeta.

Na upit zašto se odlučio na kreaciju parfema od bučinog ulja, kazao nam je da su dva važna razloga koje je već dugo razmatrao. Prvi je taj da je bučino ulje nezaobilazan proizvod u domaćinstvima koje svakodnevno koristimo, kao i to da svi poznati kuhari i restorani koriste bučino ulje kao dodatak jelima. Povezao sam ta dva segmenta i kreirao Bučino perfume, koji ima svoju priču o domaćem proizvodu kojeg je moguće pretočiti u jednu lijepu kreaciju, punu osvježenja, koja nije nametljiva, a koja se može koristiti tijekom cijele godine.

Kažu i to da bučino ulje ima i niz drugih unisex kvaliteta, pa je i sama kreacija smještena u taj segmenat. Parfem nosi ime ,,Bučino”.

Iznenađujuća, ali pomalo očekivana lokal patriotska kreacija Dejana Levačića, jer je poznato da isključivo kreira parfeme koji imaju poveznicu prema domaćoj autohtonoj biljci, proizvodu ili manifestaciji.

(r)

 

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*