Detox radionica Čakovec

Dođite, zabavite se i skinite nekoliko kila u tren oka! Osim toga osjećajte se mlađe, vitalnije i pune energije i prije svega zdravije. Svaki dobar detox program omogućit će Vam brzi povratak k sebi samoj! Osim toga naučite nekoliko novih informacija o Breussovoj i Gersonovoj terapiji, o sokoterapiji i o suhom gladovanju!

Zašto party? Pa zato jer se veselimo, učimo, otpuštamo stare energije, stare duhovne obrasce i brdo toksina. Osjećamo se lakše i spontanije, žive i autentične svoje. Zapamtite: Kada zavolite svoje tijelo, ono voli i Vas!

Dakle ova radionica je namijenjena svima onima koje se vole dobro zabaviti, mnogo toga naučiti o sebi i novim receptima. Skidanje kila nije samo fizički fenomen, već i duhovni. Jer tek kada ste odlučile otpustiti stare rane, baciti staru dlaku tek tada ćete doista naučiti “trčati sa vukovima”!

Nakon uvoda o čišćenju naših misli i emocija slijedi program za odstranjivanje fizičkih naslaga.
Program DETOX radionice:
1. Breussov sok
2. Zeleni detox smoothie
3. Detox granola
4. Detox salata 😉
5. Slatki zdravi puding

Radionica će se održati 18.ožujka od 14-15 sati kozmetičkom centru S -life Čakovec. Cijena radionice je 150 kn. Kako bi osigurali svoje mjesto, prijavite se mailom na marijana.belosevic@gmail.com, inbox, ili direktno u S-life. Prijave se primaju do 17.03.2017.

Dobro nam došli!

(Danka Baranašić-Strnad)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*