medjimurjepress@gmail.com

Dočekajte spremni početak školske godine

Sve za školu na jednom mjestu potražite u Tisak mediji

Dugo toplo ljeto polako završava, što je znak kako će školarci uskoro ponovno zasjesti u klupe. A sigurno je samo jedno – u školu se ne odlazi nespreman.

Kako biste i ovu školsku godinu dočekali opremljeni a pritom i uštedjeli, pobrinula se – Tisak media. U gotovo 30 knjižara diljem Hrvatske, Tisak media nudi zaista širok izbor školskog pribora i opreme po povoljnim cijenama. Gorjuss, Herlitz, Hama, Connect, Explore, Adidas, Woosh, Converse, Faber – Castell, Stabilo, Pilot, Steadler, Maped, M&G, Milan, Bic, Yolly te razni licencni školski pribor i opremu. Lego, Ninjago i Starwars, Spiderman, Soy Luna, Mickey&Minnie Mouse, Cars, Miracules – samo su neki od izdvojenih brendova školskog pribora i opreme dostupnih u Tisak media knjižarama.

Anatomske školske torbe i ruksaci, pernice, bilježnice, obrasci i sav ostali školski pribor čeka na vas, a kako bi bili u korak i s tehnologijom, u Tisak medijama možete pronaći i nove modele pametnih telefona, tableta kao i drugu informatičku opremu.

Od ponedjeljka 13. kolovoza pa sve do 15. rujna najatraktivnija ponuda izdvojena je u Tisak media back to school katalogu kojeg možete besplatno uzeti na kioscima Tiska, kao i u Tisak medijama ili prelistati na web ili Facebook stranici Tiska (Tisak medije)

Iz ponude izdvajamo:

  1. Anatomska školska torba Herlitz Smart 4 u 1 za 299 kn uz koju se na POKLON dobiva puna i prazna pernica te vrećica za papuče
  1. Anatomski ruksak Gorjus (razni motivi) 499 kn
  2. Puna pernica Cool Kid za samo 49 kn, koja sadrži 30 komada pribora
  1. Romobil Meanit e 50 1399 kn (redovna cijena: 1499kn), NOVO

Pratite Tisak (Tisak media) Facebook stranicu, čiji će fanovi biti svakodnevno informirani o najboljim ponudama, a bit će tu i raznih iznenađenja i nagradnih natječaja s vrijednim nagradama.

Stoga, svakako posjetite Tisak mediju jer od gotovo 2000 artikala školskog pribora i opreme sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

(tisak.hr)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*