Međimurje Press
Korisni savjeti

Dođite na „Mini radionicu s Olgom“

Ako vas put nanese u Zagreb, imamo malo iznenađenje za vas. Ona se zove Olga i imate je čast gledati u emisiji Jabuka Tv „Zlatna Zora“. Punih 17 godina se bavi numerologijom – brojevima, točnije analizom datuma rođenja ili događaja. Posljednjih  godina putem medija pokušava dočarati  značenje i utjecaj brojeva u životu svakoga od nas, kako bismo nedvojbeno shvatili da postoji veza i utjecaj.

Kako numerologija datira iz daleke prošlosti, 2000 godina prije Krista, kada je vrlo intenzivno korištena u razne svrhe, kroz njenu povijest i analize prepoznajemo svrhu i smisao. Bazira se na ideji da je život sastavljen od ciklusa brojeva. Ključ sreće i uspjeha leži u povezivanju tih ciklusa. Olgina je želja podučavati kako može živjeti putem brojeva. Poznato je da svaki broj nosi određenu energiju, a u skladu s tim i značenje određene planete s kojom se određeni broj identificira. Po tome se interaktivno privlačimo ili odbijamo u kontaktu s ljudima.

Prva Olgina knjiga se zove Pronađite sebe u drugima. Također, Olga je osmislila prve numerološke karte na svijetu. Njena druga knjiga se zove Moć brojeva u našim životima te je izdala i DVD istog naziva.

Ovim putem vas pozivamo da 14. siječnja u CineStar Avenue Mall od 13 do 15 sati prisustvujete „Mini radionici s Olgom“ te joj i sami postavite par pitanja. Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti u Algoritam MK knjižarama te na web shopu.

Uz svaku ulaznicu dobivate i prigodni poklon.

(Ljubica Jurič)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja