Europske snage solidarnosti

VOLONTIRAJTE!

Europske snage solidarnosti (ESS) nova su inicijativa Europske unije kojom se stvaraju mogućnosti za mlade da volontiraju ili rade na projektima u svojim zemljama ili u inozemstvu koji su od koristi zajednicama i ljudima diljem Europe. Svi mladi koji sudjeluju u Europskim snagama solidarnosti moraju se složiti s njihovom misijom i načelima te ih se pridržavati. Za Europske snage solidarnosti možete se registrirati s navršenih 17 godina, ali ne možete započinjati projekte dok ne navršite 18. Projekti Europskih snaga solidarnosti bit će dostupni sudionicima u dobi do 30 godina.

Nakon jednostavnog postupka registracije sudionici Europskih snaga solidarnosti mogu biti odabrani i pozvani sudjelovati u širokom rasponu projekata, kao što su pomoć pri sprečavanju prirodnih katastrofa ili obnovi nakon katastrofa, pomoć u centrima za tražitelje azila ili rad na različitim socijalnim pitanjima u zajednicama. Projekti koje podupiru Europske snage solidarnosti mogu trajati od dva mjeseca do dvanaest mjeseci. Obično će se odvijati u državama članicama Europske unije.

Svi mladi koji sudjeluju u Europskim snagama solidarnosti moraju se složiti s njihovom misijom i načelima te ih se pridržavati.

 

Više informacija o Europskim snagama solidarnosti [najčešća pitanja]

Zainteresirani ste?

Ako ste spremni na izazov i želite se posvetiti pomaganju drugima, pridružite se Europskim snagama solidarnosti već danas!

Kliknite na donji gumb za početak registracije. Kako biste se što lakše registrirali, možete se prijaviti uz pomoć računa neke od društvenih mreža ili stvoriti račun uz pomoć podataka za EU Login.

Link prijave: https://webgate.ec.europa.eu/cas/login?loginRequestId=ECAS_LR-6315742nmBLYZ3YXl4TteNRIutmvM4wpydxBu96tUczOvrc5lyeZSBFH9ACjr05bpqj1wHb8BTGlwNNcjGGQS75zYupZ7-Jj71zxYb8yrVTezQzffztHa-GF8KHhYOwCN624Qoqf1UMho3NxbNtzJVbWjLlYIfbqL

(EDIC Čakovec)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*