medjimurjepress@gmail.com

Kam na faks 2019.?

Nakon što su napunili baterije za nadolazeće obaveze u novoj akademskoj godini, Udruga studenata Međimurja kreće s novim projektima i aktivnostima.

Pozivaju sve maturante da dođu u srijedu, 25. rujna 2019., u dvoranu Srednje škole Čakovec, od 12:00 do 14:00 sati kako bi im dali odgovor na pitanje: „Kam na faks?“, istoimeni događaj koji se održava svake godine u želji da budućim maturanticama i maturantima riješi nedoumice oko odabira fakulteta.

Zato, bilo da ste neodlučan maturant/maturantica ili pak znate već od prvog dana koji fakultet želite upisati, a želite saznati još više zanimljivih informacija iz „prve ruke“ – ovo je odličan događaj za Vas!

Studenti brojnih Sveučilišta iz Hrvatske, a poneki i iz susjednih zemalja, nestrpljivo Vas očekuju kako bi predstavili svoj fakultet i pomogli Vam u odluci.

Isto tako, Udruga studenata Međimurja poziva sve zainteresirane studente da im se jave na Facebook stranicu ili na e-mail adresu: udruga.studenata.medjimurja@gmail.com ukoliko žele prezentirati svoj fakultet na događaju. Odlična atmosfera i druženje su zagarantirani.

Vidimo se!

LOVRO HORVAT

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*