Kupanje je zabavno uvijek

Iako se čini da je ljeto već daleko iza nas, ne trebate se odreći kupanja. Plivanje i brčkanje u vodi nisu rezervirani samo za toplije dane!

Ugodna temperatura bazena i sauna, opuštajuća wellness masaža, vrući čaj ili svježe cijeđeni sokovi itekako gode u hladnijem dijelu godine. Osim opuštanja i dobre zabave, dokazano je da aktivnosti u vodi pozitivno djeluju na srce, krvožilni sustav, ali i fizički izgled, a rekreativci i sportaši koji se bave plivanjem uvijek su dobro raspoloženi, nemaju bolova u leđima i ostaju dugo vitalni. Sasvim dovoljni razlozi da s obitelji ili društvom posjetite Vodeni planet Terma Tuhelj!

Najmanje je deset razloga zašto odabrati ovu najatraktivniju rivijeru na hrvatskom kontinentu!

  1. Vodene atrakcije unutarnjeg kupališta oduševit će vaše klince. Igre u dječjem bazenu, igra s Tuhijem, Aquafun… zabavi nema kraja!
  2. Animacijske aktivnosti privući će čitavu obitelj.
  3. Spust kroz zatvorenu tubu unutarnjeg tobogana dugog 55 metara i  visokog pet metara, novo je adrenalinsko pojačanje unutarnjih bazena.
  4. Opuštanje u vanjskom dijelu relax bazena s pogledom na prekrasne brežuljke Hrvatskog zagorja čisti je zen!
  5. Postat ćete ovisni o vodenim i zračnim masažama, uživat ćete na gejzirima i podvodnim masažnim krevetima.
  6. Kupanje u terapeutskom bazenu iskustvo je koje ćete željeti ponoviti.
  7. Vježbanje s fizioterapeutima, aqua aerobik i ritual za opuštanje kojeg možete nastaviti i kod kuće,  pomoći će u borbi protiv stresa, ublažit će ili potpuno otkloniti vaše probleme.
  8. Noćna kupanja petkom do ponoći i subotom do dva sata idealna su prigoda za zabavu i druženje s prijateljima.
  9. Uživat ćete u ugodnoj temperaturi i super atmosferi, a mural Ede Murtića, najveća slika u emajlu djeluje kromoterapeutski i dodatno opušta.
  10. I još jedan važna činjenica! Termalna voda iz Tuhelja kojom su napunjeni bazeni, ublažava simptome reumatskih bolesti, postoperativnih procesa te posljedica ozljeda zglobova i kostiju. Tuheljska termalna voda odlično utječe na razna kožna oboljenja, a osim toga zacjeljuje i njeguje kožu te oslobađa hormone sreće.

(Alma Radoš)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*